Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Ντεφορμέ ομάδες με αμυντικά προβλήματα

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Ντεφορμέ ομάδες με αμυντικά προβλήματα

Εναρξη: 19:00, 25/02/2019
Γήπεδο: Παναιτωλικού (7.321)

Η 22η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ κλείνει στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για διαφορετικούς λόγους ψάχνουν το τρίποντο που θα τους αναπτερώσει το ηθικό.

Οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για βαθμούς που θα τους φέρουν εκτός ζώνης υποβιβασμού (στο -2 από Λάρισα και Αστέρα Τρίπολης), τη στιγμή που η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχει την ευκαιρία να πλησιάσει Αρη και Παναθηναϊκό, στη μάχη της πεντάδας.

Δίχως νίκη ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο το 2019
Απογοητεύει στα τελευταία ο Παναιτωλικός, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων κόντρα ΑΕΛ (2-2) και Λεβαδειακό (0-1), δεχόμενος και τα τρία γκολ σε εκείνο το κομμάτι, έχοντας δημιουργήσει μόλις μία «καθαρή» ευκαιρία. Εχει μόνο μια νίκη τη νέα ημερολογιακή χρονιά (1-3-3), με τη Λαμία (2-0) εκτός έδρας. Δύο ισοπαλίες και μία ήττα ο απολογισμός στο Αγρίνιο.

Δυσκολεύεται αρκετά στον τομέα της δημιουργίας φάσεων, κάτι που φάνηκε στα πρόσφατα δύο παιχνίδια. Η απουσία του πολύτιμου χαφ Ντίας ήταν απόλυτα σημαντική και πλέον υπολογίζεται ξανά από τον Δέλλα, αφού εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του. Πρόβλημα θα υπάρξει στη δεξιά πλευρά, με τους Μαρινάκη και Λιάβα να μην υπολογίζονται.

Χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή ο ΠΑΣ Γιάννινα
Καλές οι εντυπώσεις, αλλά αυτές δεν αρκούν ποτέ στο ποδόσφαιρο. Με τον Ατρόμητο στα Ιωάννινα δεν ήταν κακός ο ΠΑΣ, όμως ηττήθηκε με 2-0. Κράτησε το μηδέν στην άμυνα μόλις πέντε φορές τη φετινή σεζόν και γίνεται εύκολα αντιληπτό το πρόβλημα στα μετόπισθεν.

Στα εκτός έδρας δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Μόνο μία νίκη στις 10 εξόδους του και αυτή κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης. Ολα τα υπόλοιπα είναι ήττες. Οταν μάλιστα δεν υπολογίζονται βασικοί παίκτες, τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα. Εκτός οι επιθετικοί Κριζμάν και Αθανασιάδης, ο χαφ Σιόντης και ο αμυντικός Λίλα.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: 1-0 (Σούπερ Λίγκα 2017-18)
Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: 1-2 (Σούπερ Λίγκα 2016-17)
Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: 2-1 (Σούπερ Λίγκα 2015-16)
Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: 0-0 (Σούπερ Λίγκα 2014-15)
Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: 2-0 (Σούπερ Λίγκα 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X