Πανιώνιος - Ξάνθη: Ο νικητής βλέπει παραμονή

Πανιώνιος – Ξάνθη: Ο νικητής βλέπει παραμονή

Εναρξη: 19:30, 17/3/2019
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης (11.700)

Μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετική βαθμολογική θέση στη Σούπερ Λιγκ, όμως ο νικητής στο Πανιώνιος – Ξάνθη απόψε στη Νέα Σμύρνη (19:30), θα κρίνει πολλά για την παραμονή.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται μία θέση πάνω από την τελευταία τετράδα (στο +3), όμως εάν επικρατήσει σήμερα θα ξεπεράσει Λάρισα και Αστέρα, την ώρα που ακολουθεί σχετικά βατό πρόγραμμα.

Από την άλλη, η θρακική ομάδα σε περίπτωση που ηττηθεί θα ισοβαθμήσει με τον Πανιώνιο στους 29 βαθμούς και παράλληλα θα βρεθεί στο -6 από τον ΠΑΣ στην επικίνδυνη ζώνη, ακολουθεί πολύ δύσκολη συνέχεια. Εντός με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρη και στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό.

Μαζεύει τα «κομμάτια» του ο Πανιώνιος
Απίστευτη συντριβή από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 5-0! Μεσοεπιθετικά μπορεί και να αδικείται καθώς απείλησε σε ορισμένες φάσεις, πίσω όμως ήταν… τραγικός! Υπέπεσε σε πολλά ατομικά λάθη και αθροιστικά δέχτηκε 12 τέρματα στα πρόσφατα 3 ματς.

Ψυχολογικά φαντάζει «ράκος», όμως πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις βγάζει αντίδραση (π.χ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού). Πέρα από εκείνο το ματς, βέβαια, δεν βρήκε άλλη νίκη στα τελευταία έξι ματς για το πρωτάθλημα.

Πολύτιμες επιστροφές μετράει ο Ακης Μάντζιος καθώς βλέπει να λείπει από το απουσιολόγιό του ο χαφ Μανιάτης, ο ακραίος Τσιλούλης και ο μπακ Μασούρας, οι οποίοι αναμένεται να αγωνιστούν και βασικοί. Ωστόσο παραμένει εκτός ο βασικός γκολκίπερ Κότνικ.

Δεν κερδίζει, αλλά δεν χάνει εύκολα η Ξάνθη
Οπως καταλάβατε η Ξάνθη είναι λάτρης της ισοπαλίας, καθώς μέσα στο 2019 έχει 8 ισοπαλίες σε 12 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Παρ’ όλα αυτά σε αυτούς τους αγώνες έχει νικήσει μόλις μία φορά (2-1 τον Ατρόμητο στις 20/1).

Υπάρχει τεράστιο θέμα επιθετικά, διότι έχει βρει δίχτυα μόλις μία φορά για οκτώ σερί ματς! Ο στράικερ Γέντρισεκ παραμένει «άσφαιρος» από τον Νοέμβριο, ο φορ Κάστρο θα απουσιάσει για ακόμη ένα ματς, ενώ στον άξονα θα ”υποφέρει” με τις απουσίες των Καμαρά και Ντουρίτσκοβιτς.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση
Πανιώνιος – Ξάνθη: 0-0 (Σούπερ Λίγκ 2017-18)
Πανιώνιος – Ξάνθη: 2-0 (Σούπερ Λίγκ 2016-17)
Πανιώνιος – Ξάνθη: 3-0 (Σούπερ Λίγκ 2015-16)
Πανιώνιος – Ξάνθη: 1-1 (Σούπερ Λίγκ 2014-15)
Πανιώνιος – Ξάνθη: 0-0 (Σούπερ Λίγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X