ΠΑΟΚ - Λαμία: Παγίδα για τον «Δικέφαλο»

ΠΑΟΚ – Λαμία: Παγίδα για τον «Δικέφαλο»

Εναρξη: 18:00, 20/10/2019
Γήπεδο: Στάδιο ΠΑΟΚ (45.252), Θεσσαλονίκη

Επιστροφή στη δράση και ο ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει στο  δρόμο των επιτυχιών. Απέναντί του η Λαμία που δεν έχει ακόμα νίκη στη Super League. 

Με σύμμαχο την έδρα ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη και δεν απομακρύνθηκε από την κορυφή της Super League. O «Δικέφαλος του Βορρά» τα πήγε περίφημα επιθετικά, δημιούργησε φάσεις, ωστόσο αμυντικά είχε κενά και και σε 10ο επίσημα παιχνίδια της σεζόν δέχθηκε έστω ένα γκολ. Βέβαια, κατά μέσο όρο σημειώνει 2 τέρματα σε κάθε αγώνα του. Πλήγμα η απουσία του στόπερ Βαρέλα, αμφίβολος ο χαφ Ελ Καντουρί.

Ακόμα μια μέτρια εμφάνιση, ακόμα ένα ματς χωρίς νίκη για τη Λαμία, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Παναιτωλικό εντός έδρας. Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και το μεγάλο της πρόβλημα αφορά το γκολ, έχοντας σημειώσει μόλις 4 τέρματα. «Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για αυτό. Πρώτη φορά παίζω ως αντίπαλο του ΠΑΟΚ μέσα στον Τούμπα. Πέρασα πολύ όμορφα, ήταν ωραία. Θα ήθελα να παίξω και πάλι μέσα στην Τούμπα έστω και ως αντίπαλος. Την ώρα του αγώνα αφήνουμε στην άκρη τα συναισθήματα» τόνισε ο Σκόνδρας που επιστρέφει στην Τούμπα. Πλήγμα η απουσία του επιθετικού Καραμάνου.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X