ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με σύμμαχο την παράδοση οι «πράσινοι»!

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με σύμμαχο την παράδοση οι «πράσινοι»!

Εναρξη: 19:30, 02/02/2020
Γήπεδο: OAKA 

To OAKA  έχει ντέρμπι! Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ σε μια μεγάλη αναμέτρηση αποδείξεων. Πράσινη η παράδοση μέχρι το… 2016, γιατί η συνέχεια είναι… ασπρόμαυρη!

To OAKA υποδέχεται (19.30) το ντέρμπι της αγωνιστικής, όπου Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θέλουν να δώσουν απαντήσεις λίγο πριν τις μεταξύ τους μονομαχίες και στο Κύπελλο.  Το Τριφύλλι θέλει νίκη και για ψυχολογικούς λόγους, αφού στα 15 τελευταία ντέρμπι του μετρά μόλις μία νίκη με την ΑΕΚ. Βέβαια, η εικόνα των πρασίνων είναι βελτιωμένη στα φετινά ντέρμπι, ενώ και στην Τούμπα έχασε το τρίποντο στην τελευταία φάση του αγώνα!

Σε εξαιρετικό μομέντουμ ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» με το τελευταίο πολύ καλό τους διάστημα έχουν καταφέρει να μπουν στη ζώνη των playoffs, όπου και θέλουν να εδραιωθούν πετυχαίνοντας τον στόχο τους. Φυσικά, το σημερινό ραντεβού των δύο ομάδων έρχεται λίγες μέρες πριν από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση και για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στην Τούμπα, το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης. O Παναθηναϊκός μετράει 4 σερί νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ, έχει 5-1-0 στα τελευταία του στο ΟΑΚΑ, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ μάλιστα στα 5 τελευταία στην έδρα του, «τρέχοντας» σερί απαραβίαστης εστίας 504 λεπτών. Νάγκι, Ανουάρ, Αγιούμπ κάνουν τους «πράσινους» ακόμα πιο δυνατούς. Επανέρχεται ο Ινσούα, μέσα ο Νούνες, εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Αγιούμπ (χαφ).

Νίκη για κορυφή ο ΠΑΟΚ

Στον αντίποδα, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θέλει να αφήσει στην άκρη τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες και να κοιτάξει το αγωνιστικό κομμάτι. Αλλωστε, στόχος είναι η νίκη που θα φέρει τον ΠΑΟΚ ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Μπορεί να κέρδισε τον Βόλο εντός έδρας, αλλά δεν έπεισε με την εικόνα του. Τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και έκτη σε όλες τις διοργανώσεις για τον «δικέφαλο», μόνο και μόνο όμως ότι οι τρεις εξ αυτών έχουν έρθει με 1-0. Οι πρωταθλητές έχουν χάσει τον ρυθμό τους, ο Φερέιρα πιέζεται και απομένει να δουμε αν θα έρθει άμεσα το ξέσπασμα που χρειάζεται. Εξέτισαν οι Ακπομ, Μάτος, νέα ζημιά υπέστη ο Κρέσπο, κανονικά οι Βιεϊρίνια, Αουγκούστο.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, η παράδοση

Είναι η 68η παρτίδα Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την Α’ Εθνική κατηγορία, με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ και τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Η παράδοση είναι… πράσινη στην Αθήνα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την τελευταία του εντός έδρας νίκη για τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 2016!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X