ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη: Ματς χωρίς… αύριο για τους Ηπειρώτες

ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη: Ματς χωρίς… αύριο για τους Ηπειρώτες

Εναρξη: 19:30, 02/03/2019
Γήπεδο: Ζωσιμάδες (7.652), Ιωάννινα

Το τελευταίο του… χαρτί παίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην προβληματική Ξάνθη για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, όμως οι τελευταίες εμφανίσεις δίνουν πολλές ελπίδες στον «Αίαντα».

Μοναδικός οδηγός για τη Ξάνθη ο αγώνας του πρώτου γύρου, στη νίκη με ανατροπή των «Πηγαδιών» (2-1), γιατί από τα τελευταία ματς δεν έχει να κρατήσει κάτι ιδιαίτερο. Προβληματίζει σε κάθε ματς έχοντας χάσει το δρόμο προς την πεντάδα, όμως καλείται να μην μπλέξει σε μπελάδες υποβιβασμού.

Βελτιωμένος, αλλά με πολύ άγχος ο ΠΑΣ
Είχε δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (ήττα 1-0), όμως ξέρουμε πως εκτός έδρας είναι χειρότερος και από τον Απόλλωνα Σμύρνης (χωρίς βέβαια να τον υποτιμάμε). Πλέον η υπόθεση παραμονή θα περνάει κάθε φορά από τους «Ζωσιμάδες».

Δεν είναι ότι παίζει άσχημο ποδόσφαιρο, αφού παράγει ευκαιρίες και γενικώς παίζει καλά με την μπάλα στα πόδια, ενώ υπολογίζει πάλι στον πολύτιμο «κόφτη» Λίλα. Στα αρνητικά ότι μένουν εκτός οι επιθετικοί Κριζμάν και Αθανασιάδης.

Το θέμα του είναι στην τελική ευκαιρία, εκεί όπου θα τον «κυριέψει» το άγχος. Επτά τελικές στον στόχο στο ματς με τον Παναιτωλικό αλλά ουσία μηδέν. Τελευταία νίκη σημειώθηκε επί του Παναθηναϊκού πριν ένα μήνα (1-0).

Μία νίκη σε 16 ματς η Ξάνθη
Οταν συμπληρώνει 16 επίσημα ματς με μόλις ένα τρίποντο (1-7-8), κάποια στιγμή θα έμπλεκε. Όπερ και εγένετο. Πόσο μάλλον στην περίπτωση που για 630 λεπτά (7 ματς δηλαδή) βρήκε δίχτυα μόλις δύο φορές, εκ των οποίων η μία από το σημείο του πέναλτι.

Αυτή είναι η Ξάνθη των τελευταίων αγώνων με τον φορ Γέντρισεκ να παραμένει «άσφαιρος» από τον Νοέμβριο, ο επίσης φορ Κάστρο είναι τραυματίας, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο χαφ Κοβάσεβιτς.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση
ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη: 1-1 (Σούπερ Λίγκα 2017-18)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη: 1-1 (Σούπερ Λίγκα 2016-17)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη: 1-1 (Σούπερ Λίγκα 2015-16)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη: 2-2 (Σούπερ Λίγκα 2014-15)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη: 2-1 (Σούπερ Λίγκα 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X