Super League: Ποιος θα πάρει την 6η θέση για τα Playoffs;

Super League: Ποιος θα πάρει την 6η θέση για τα Playoffs;

Μια αγωνιστική πριν το τέλος και η 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ είναι ακόμα ανοιχτή. Τέσσερις ομάδες δίνουν τη δική τους μάχη για ένα εισιτήριο!

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Super League και η 6η θέση για τα πλέι οφ είναι ακόμα ανοιχτή! Ο Ολυμπιακός πήρε διπλό ψυχολογίας στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, διατήρησε το αήττητο και παράλληλα απέκτησε μαξιλαράκι ασφαλείας + 5 από τον «Δικέφαλο» στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Τέσσερις διαδοχικές νίκες για την ΑΕΚ του Καρέρα εδραιώθηκε στην 3η θέση, στο +11 από την 4ο Παναθηναϊκό, αλλά και στο -8 από τη 2η θέση! Οι «Πράσινο» χάρη στον εξαιρετικό β’ γύρο δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα για την είσοδό τους στην εξάδα. Ο Άρης εξασφάλισε το πέμπτο εισιτήριο, παρά το γεγονός πως στην τελευταία πεντάδα αγώνων πέτυχε μόλις ένα τρίποντο.

Ετσι, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και Ξάνθη θα δώσουν τη δική τους μάχη στην τελευταία στροφή, για τη θέση που απέμεινε για την εξάδα που μπορεί να δώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ο ΟΦΗ εξακολουθεί να κρατάει την τύχη του στα χέρια του, καθώς υποδέχεται στο «Θ. Βαρδινογιάννης» την (αδιάφορη πλέον) Λαμία, την ίδια στιγμή που ο 7ος Αστέρας Τρίπολης, φιλοξενείται στην έδρα της ΑΕΛ. Το ένα και μοναδικό σενάριο που δίνει την 6η θέση στους Αρκάδες, θα υλοποιηθεί μόνο με νίκη τους στο «AEL FC Arena» και ταυτόχρονη «γκέλα» του ΟΦΗ με τη Λαμία (ισοπαλία ή ήττα). Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή έχει τόσο ο Ατρόμητος, που αγωνίζεται στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη όσο και η Ξάνθη που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Πηγαδιών.

Τι γίνεται με τις ισοβαθμίες;

-ΟΦΗ vs Αστέρα Τρίπολης (στους 31 βαθμούς): Υπάρχει ισορροπία στα μεταξύ τους ματς, καθώς ο ΟΦΗ νίκησε με 3-1 στο Ηράκλειο και ηττήθηκε με 2-0 στην Τρίπολη. Πλεονέκτημα αποκτά η ομάδα με τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων στην τελική βαθμολογία. Ο ΟΦΗ έχει αυτή τη στιγμή 32-35 στα γκολ (-3) και ο Αστέρας 33-34 (-1). Ετσι, ο Αστέρας παίρνει την 6η θέση.

ΟΦΗ vs Ατρόμητου (στους 32 βαθμούς): Ακόμα μια ισορροπία. Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 στην Κρήτη, ενώ ηττήθηκε με 2-1 στο Περιστέρι. Τη δεδομένη στιγμή οι Περιστεριώτες έχουν 29 γκολ υπέρ και 35 κατά (-6).

ΟΦΗ vs Ξάνθης (στους 32 βαθμούς): Εδώ, ο ΟΦΗ έχει το πάνω χέρι, αφού έχει νικήσει στο Ηράκλειο με 2-0, ενώ απέσπασε ισοπαλία 2-2 στα Πηγάδια.

Ατρόμητος vs Ξάνθης (στους 32 βαθμούς): Για να μείνει εκτός διεκδίκησης ο ΟΦΗ, πρέπει να χάσει εντός από τη Λαμία και να μην κερδίσει ο Αστέρας στη Λάρισα. Ατρόμητος ή Ξάνθη; Ο πρώτος νίκησε τους ακρίτες με 1-0 στο Περιστέρι και η Ξάνθη νίκησε με το ίδιο σκορ (1-0) τους «κυανόλευκους» στα Πηγάδια. Τη δεδομένη στιγμή Ατρόμητος είναι στο -6 (29-35) και η Ξάνθη στο -11 (20-31).

-Τριπλή ισοβαθμία ΟΦΗ, Ατρόμητου και Ξάνθης (στους 32 βαθμούς): Υπάρχει μόνο ένα σενάριο τριπλή ισοβαθμίας. Ισοπαλία του ΟΦΗ εντός, νίκη του Ατρόμητου και της Ξάνθης. Σε μία νέα «ειδική» βαθμολογία, μεταφέρονται οι βαθμοί από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, εκεί όπου ο ΟΦΗ έχει 7 βαθμούς, ο Ατρόμητος 6 βαθμούς και 4 η Ξάνθη.

Tα ματς των τεσσάρων την τελευταία αγωνιστική

Κυριακή 1 Μαρτίου, 19:00

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης

Ξάνθη – ΠΑΟΚ

Άρης – Ατρόμητος

ΟΦΗ – Λαμία

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X