Ξάνθη - ΠΑΟΚ: Στα Πηγάδια για το αήττητο ο Δικέφαλος!

Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Στα Πηγάδια για το αήττητο ο Δικέφαλος!

Εναρξη: 19:00, 31/03/2019
Γήπεδο: Πηγάδια, Ξάνθη

Το αήττητο πρωτάθλημα περνά από τα Πηγάδια για τον ΠΑΟΚ. Η Ξάνθη έχει χάσει την επαφή με το γκολ και κινδυνεύει να μπει σε περιπέτειες!

Δεν σκοράρει η Ξάνθη
Η Ξάνθη δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό στη Νέα Σμύρνη, ηττήθηκε 1-0 από τον Πανιώνιο και μπήκε κι αυτή με τη σειρά της σε περιπέτειες. Εννέα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη για τους Ακρίτες και σε αυτό το διάστημα μετρούν έξι ισοπαλίες. Η Ξάνθη απομακρύνθηκε από την πεντάδα, αλλά σα να μην έφτανε αυτό είδε την ομάδα της 13ης θέση να την πλησιάζει στους έξι βαθμούς. Στο διάστημα αυτό που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, είδε μόλις μια φορά παίκτη της να πανηγυρίζει γκολ και το γεγονός αυτό είναι το πιο ανησυχητικό, για την ομάδα με την 3η χειρότερη επίθεση στη Superleague. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου πως πέρυσι η Ξάνθη σκόραρε συνολικά 31 φορές σε 30 αγώνες, ενώ φέτος έχει σκοράρει 16 σε 25 παιχνίδια ως τώρα. Η διαφορά είναι εμφανής αναλογικά και εξηγεί τους 29 βαθμούς σε σύγκριση με τους 45, τη 10η θέση σε σύγκριση με την 6η και τους στόχους που έχουν ολοκληρωθεί ουσιαστικά από τον Ιανουάριο.

Ολα για το αήττητο ο ΠΑΟΚ
Mε ανατροπή ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Αγρίνιο, επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού, αγκάλιασε τον τίτλο και ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στο αήττητο. Πως να μη γίνει θέμα στη Marca ο δικέφαλος του Βορρά… «Ο ΠΑΟΚ δείχνει πως είναι αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Με πέντε παιχνίδια να απομένουν, είναι εφτά βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό. Η ισορροπία του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά από 25 αγωνιστικές, είναι άψογη: 22 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στην ομάδα υπάρχουν και δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές: Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Χοσέ Αλμπέτρο Κάνιας» έγραψαν οι Ισπανοί! Ο ΠΑΟΚ διαθέτει την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα, έχει την απόλυτη ισορροπία και όλα κυλούν όπως ακριβώς επιθυμούσαν οι άνθρωποι της ομάδας του. Μόλις δυο ισοπαλίες εκτός έδρας, αλλά και δέκα νίκες για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες του εξωτερικού. Με 5000 φιλάθλους στο πλευρό του θα ταξιδέψει στα Πηγάδια.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X