Γουόντερερς - Σίδνεϊ: Αγκαλιά με τον τίτλο ο Μπαρμπαρούσης!

Γουόντερερς – Σίδνεϊ: Αγκαλιά με τον τίτλο ο Μπαρμπαρούσης!

Εναρξη: 10.30, 21/03/2020
Γήπεδο: Bankwest Stadium, Σίδνεϊ

Το Σίδνεϊ έχει ντέρμπι και η ομάδα του Κώστα Μπαρμπαρούση θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα τίτλου!

H Σίδνεϊ βρίσκεται τρεις νίκες μακριά από τον τίτλο και τι καλύτερο η μια από αυτές να έρθει απέναντι στη μισητή αντίπαλο τους Γουόντερερς. Η Σίδνεϊ βρίσκεται στο +10 από τη 2η Μέλμπουρν Σίτι. Η ομάδα του Τσόριτσα πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν έχοντας μόλις δυο ήττες. Από που προήλθαν; Από τους Γουόντερερς, 1-0 τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Πριν ένα μήνα ήταν το τελευταίο τους ραντεβού, με τον Μιτς Ντιουκ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και να δίνει μια αξέχαστη νίκη στους «Ροσονέρι». Βέβαια, το σαββατιάτικο ραντεβού έχει μεγαλύτερη αξία για τους Γουόντερερς, μιας και βρίσκονται στο -2 από τα πλέι οφ!

Κοντά στον τίτλο ο Μπαρμπαρούσης!

«Για να παίξεις καλά χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση. Όταν ήρθα εδώ όλοι μου το έδειξαν, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Το χρειάζομαι» είχε τονίσει στην επιστροφή του στην Αυστραλία ο πρώην «πράσινος», Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Τον Ιούλιο ο 30χρονος εξτρέμ άφηνε την Μελβούρνη για το Σίδνεϊ και λίγους μήνες αργότερα είναι πιο κοντά στο… όνειρο! Να κατακτήσει πρωτάθλημα με τρίτη διαφορετική ομάδα. Το κατάφερε με τη Μπρίσμπεϊν τη σεζόν 2010-11, το έκανε με τη Μέλμπουρν το 2015 και το 2018, θέλει να το κάνει και φέτος! Είναι το βασικό εργαλειο του Τσόριτσα στα δεξιά της επίθεσης, μετρώντας σε 19 συμμετοχές επτά γκολ και έξι ασίστ!

 

Western Sydney Wanderers – Sydney FC, οι αριθμοί!

Οι Γουόντερερς μετρούν δυο νίκες στο ντέρμπι του Σίδνεϊ στη σεζόν, ωστόσο, ποτέ καμία από τις δυο ομάδες δεν κέρδισε τρία παιχνίδια στη χρονιά.

Οι Γουόντερερς δεν έχουν πετύχει ποτέ back-to-back νίκες χωρίς να δεχθούν γκολ σε ντέρμπι με τη Σίδνεϊ εντός έδρας.

Η Σίδνεϊ δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία επτά εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος!

Καμία ομάδα δεν έχει σημειώσει περισσότερα (7) ή έχει δεχθεί λιγότερα (δύο) γκολ στην έναρξη 15 λεπτών των αγώνων αυτής της σεζόν από τη Σίδνεϊ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Σχολιάστε

X