Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα; (Poll)

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα; (Poll)

Το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει και η αγωνία φουντώνει. Τέσσερις ομάδες δείχνουν ξανά έτοιμες να κοντραριστούν μέχρι τελικής πτώσης. Το Σάββατο 17 Αυγούστου θα γίνει η σέντρα με δύο αγώνες που θα έχουν κοινή ώρα έναρξης. Βόλος – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός ανοίγουν την αυλαία της σεζόν, μιας χρονιάς με αλλαγές στο format. Ειδικότερα, οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-4, θα εξασφαλίζουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα συμμετέχουν στα Play offs, τα οποία θα καθορίσουν τον πρωταθλητή! Θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να υπερασπιστεί τον τίτλο του; ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός μπαίνουν στον μαραθώνιο με μοναδικό στόχο την κούπα!

Build A Bet* στo Ελληνικό πρωτάθλημα!

Με περισσότερες λύσεις ο πρωταθλητής!

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη σεζόν έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή. Μια εντυπωσιακή χρονιά η περσινή, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να κάνει την ιδανική αντεπίθεση και να κατακτά το πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε στον πάγκο της ομάδας και με σύμμαχο την ομοιογένεια θέλει να στείλει κρατήσει τον σύλλογο ψηλά. Η προετοιμασία άρχισε νωρίς, ωστόσο ο μεγάλος στόχος που δεν ήταν άλλος από τη συμμετοχή στη League Phase του Champions League χάθηκε νωρίς, μιας και ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο από τη Μάλμε.

Προς το παρόν η μόνη σημαντική αποχώρηση είναι αυτή του Μεϊτέ, μιας και ήταν σχεδόν σίγουρο πως ο Εκόνγκ δεν θα συνεχίσει. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι πιο δυνατός, αφού ήρθε ο Καμαρά στα χαφ για να βοηθήσει, ενώ οι Τσάλοφ και Τισουντάλι κάνουν πιο ισχυρή τη γραμμή κρούσης. Η συμμετοχή έως τον Γενάρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι δεδομένη και αυτό ίσως παίξει τον ρόλο του στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κορυφή, ωστόσο οι λύσεις τη φετινή σεζόν είναι περισσότερες και η αυτοπεποίθηση μεγαλύτερη. Στο 5.50 προσφέρεται να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.

bwin – Πρώιμη Πληρωμή*: Στα δύο γκολ διαφορά, πας ταμείο!

Τεράστιες αλλαγές, αλλά και ποιοτικότερο ρόστερ

Η ΑΕΚ έχασε στο νήμα το περσινό πρωτάθλημα και την ευκαιρία να πάρει back to back τίτλους. Καλοκαίρι τεράστιων αλλαγών ήταν το φετινό για την Ένωση, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε και ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Ο Ματίας Αλμέιδα έμεινε στον πάγκο, όμως οι πρώτες εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά ματς έχουν προβληματίσει και η πίεση στην περσινή δευτεραθλήτρια έχει αυξηθεί από τον… 2ο προκριματικό του Conference League.

Η απόκτηση του εξτρέμ Λαμέλα επιβεβαιώνει την επιθυμία για ένα δυνατό ρόστερ, ενώ για τα άκρα οι «κίτρινοι» πήραν και τον Κοϊτά. Αγοράστηκε ο στόπερ Κάλενς, στο δεξί άκρο της άμυνας το νέο πρόσωπο είναι ο Οντουμπάτζο και κάτω από τα δοκάρια το δίδυμο πια θα είναι οι Στρακόσια και Μπρινιόλι. Ωστόσο, το σήριαλ με την παραμονή του Πινέδα, αλλά και η μη απόκτηση αριστερού μπακ και φορ έχουν προβληματίσει. Η ΑΕΚ έχασε το τρένο της Ευρώπης, αφού υπέστη αποκλεισμό σοκ από τη Νόα. Η διαχείριση της αποτυχίας θα είναι δύσκολη με τον Αλμέιδα να βάζει… φρένο στην ενίσχυση, εκτός από την απόκτηση ενός φορ. Στο 3.25 προσφέρεται να κατακτήσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ

Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα!

Θέλει να γιορτάσει με τίτλο τα 100α του γενέθλια!

O Oλυμπιακός έγραψε ιστορία πέρυσι και μπορεί μέχρι το Φεβρουάριο η χρονιά να είχε… στραβώσει, ωστόσο η έλευση του Μεντιλίμπαρ και οι διορθωτικές κινήσεις έφεραν ευρωπαϊκό τίτλο. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League και αυτό του έδωσε το εισιτήριο για τo League Phase του Europa League. Έτσι, σε αντίθεση με τους άλλους τρεις μεγάλους οι «Ερυθρόλευκοι» δεν είχαν προκριματικά αυτό το καλοκαίρι. Οι παίκτες πήραν ανάσες και δεν υπήρξε βιασύνη στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο κόουτς που μεταμόρφωσε τους Πειραιώτες, παραμένει στον πάγκο, όμως σε σχέση με την περσινή σεζόν έχασε παίκτες – κλειδιά, όπως ο Κάρμο, ο Φορτούνης, ο Ιμπόρα, ο Γιόβετιτς, ο Όρτα, αλλά και ο Ποντένσε, με τον τελευταίο να παραμένει στο μεταγραφικό κάδρο, ενώ προσπάθειες έχουν γίνει και για τον μέσο της Μπράγκα. Βέλντε, Πιρόλα, Κοστίνια, Γιάρεμτσουκ, Στάμενιτς και Ντάνι Γκαρθία είναι τα νέα αποκτήματα, ενώ ενθαρρυντικά δείγματα έχουν αφήσει οι μικροί της ομάδας.

Μέχρι το τέλος της σεζόν αναμένονται ίσως και τρεις προσθήκες, μιας και ο Ολυμπιακός έδειξε πως ανασταλτικά έχει προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυσή του και όλοι στο Λιμάνι επιθυμούν διακαώς την επιστροφή στους εγχώριους τίτλους. Η Ευρώπη σίγουρα θα παίξει ρόλο και θα δυσκολέψει κάπως το έργο του Μεντιλίμπαρ και των ποδοσφαιριστών του, όμως η περσινή τεράστια επιτυχία έχει δώσει αυτοπεποίθηση στους Κυπελλούχους Ευρώπης. Στο 2.00 προσφέρεται να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.

Build A Bet*: Συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα!

Με νέο τεχνικό και σημαντικές προσθήκες

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα την περσινή χρονιά για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας. Η απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναστάτωσε την ομάδα, ενώ η έλευση του Τερίμ δε δικαίωσε τις προσδοκίες. Με τον Κόντη στον πάγκο κατέκτησε το τρόπαιο και βγήκε στα προκριματικά του Europa League. Νέος προπονητής ο Ντιέγκο Αλόνσο για τη μοναδική ομάδα του Big 4 που είχε αλλαγή στον πάγκο της. Ο Ουρουγουανός τεχνικός προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία και σίγουρα οι κινήσεις που δεν έγιναν άμεσα δε βοήθησαν.

Ωστόσο, οι «Πράσινοι» τρέχουν να κλείσουν ορισμένα κενά του ρόστερ τους και οι οι μεταγραφές των Τετέ, Ίνγκασον, Μαξ, Μπάλντοκ και Μαξίμοβιτς αφήνουν υποσχέσεις. Αναμένονται κι άλλες σημαντικές κινήσεις, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον Ιωαννίδη, παρά τις μεγάλες προτάσεις που έχει στα χέρια του. Οι «Πράσινοι» ήταν εξαιρετική στην Ολλανδία απέναντι στον Άγιαξ, έφτασαν μια ανάσα από την πρόκριση, αλλά λύγισαν στα πέναλτι. Δεν επιθυμούν να χάσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο και οι επόμενες εβδομάδες που θα ακολουθήσουν θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του εκτός συνόρων. Στο 5.00 προσφέρεται να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Που βρίσκονται μεταγραφικά οι 14 ομάδες;

Αουτσάιντερ, αλλά θα δώσει μάχη!

Ο Άρης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει έναν τίτλο, αφού στον τελικό ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Η απογοήτευση είναι μεγάλη, με τους διοικούντες πάντως να τονίζουν πως φέτος στόχος είναι η τετράδα στην κανονική διάρκεια. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Ο Άκης Μάντζιος παρέμεινε στον πάγκο, ωστόσο μεγάλος είναι ο αριθμός των αποχωρήσεων. Εφυγε ο Οντουμπάτζο, ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Μορόν, αφού δεν είναι σίγουρο αν ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος πουληθεί. Μόντσου, Μάγιο και Σίστο είναι καλές προσθήκες, όπως και η παραμονή του Φαμπιάνο, ωστόσο είναι γεγονός πως ο Άρης καθυστέρησε πολύ να ενισχυθεί. Στα θετικά ότι «σβήστηκε» η ποινή προπονητή και παικτών για την υπόθεση των μεταλλίων του Κυπέλλου Ελλάδας.


*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X