Champions League Index: Οι καλύτεροι παίκτες σήμερα!

Champions League Index: Οι καλύτεροι παίκτες σήμερα!

Ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες του σήμερα στο Champions League! Η Βασίλισσα με τρεις διαδοχικές κατακτήσεις έχει αρκετούς στην πρώτη δεκάδα, αν και ο Κριστιάνο κάνει τη διαφορά!

Στην τελική του ευθεία το Champions League, η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και οι οκτώ μονομάχοι είναι έτοιμοι να μπουν στην αρένα για το στέμμα. Οι εκπλήξεις πολλές, αφού η κάτοχος των τριών σερί ευρωπαϊκών τίτλων, η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε εκτός! Πως μπορούν όμως να λείψουν οι παίκτες της από τη λίστα με τους κορυφαίους της διοργάνωσης; Η bwin News δημιούργησε έναν αλγόριθμο, ώστε να απαντηθεί το θεμελιώδες ερώτημα για τους καλύτερους παίκτες στην πιο λαμπερή διοργάνωση: Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης; Η απάντηση θα μπορούσε να είναι διαφορετική ανάλογα με την εποχή, αφού νέα αστέρια εμφανίζονται στο παγκόσμιο στερέωμα και κάποια θα δύουν. Για να διασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή εγκυρότητα, συμπεριλάβαμε τα επιτεύγματα κάθε παίκτη, σε κάθε στιγμή στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η καλοκαιρινή κίνησή του Κριστιάνο να υπογράψει στη Γιουβέντους, σημαίνει αυτόματα πως η Serie A έγινε το… σπίτι του παίκτη με την υψηλότερη βαθμολογία, ακόμα κι αν οι περισσότεροι πόντοι του αποκτήθηκαν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα είναι και ο μόνος που ξεπέρασε τις 100 νίκες στο Champions League.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα συνιστά έναν από τους δύο παίκτες που έχουν σκοράρει περισσότερα από 100 γκολ στο Champions League και μαζί έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών. Βέβαια, οι Καταλανοί δυσκολεύονται να συνεχίσουν το μοντέλο του Πεπ Γουαρδιόλα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα τα νούμερα του Μέσι να «κολλήσουν»! Μήπως φέτος είναι ξανά η χρονιά του;

Ο Λούκα Μόντριτς, κάτοχος της Χρυσής Μπάλας και του Βραβείου Καλύτερου Ποδοσφαιριστή από τη FIFA, άρχισε να λάμπει από την στιγμή που υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αποτελεί τον… καταλύτη για τα γκολ της ομάδας του. Κανένας μέσος με τουλάχιστον 10 ημιτελικούς και τελικούς δεν έχει δει την ομάδα του να σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Κροάτη σταρ.

Παρότι ο Λεβαντόφσκι δεν έφτασε στον τελικό του Champions League από τον γερμανικό… εμφύλιο του 2013, τα ρεκόρ του είναι αδύνατο να παραληφθούν. Ο Πολωνός στράικερ χρειάζεται ακόμα τρία τέρματα για να περάσει στην 5η θέση των σκόρερ όλων των εποχών.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

[/vc_column_text][/vc_column]

Σχολιάστε

X