Champions League Index: Τα αστέρια που θα λάμψουν

Champions League Index: Τα αστέρια που θα λάμψουν

Ποιοι νεαροί θα κάνουν τη διαφορά τα επόμενα χρόνια; Σε ποιους παίκτες θα στραφούν τα φώτα; Η bwin News σας παρουσιάζει τη δεκάδα των πιο ταλαντούχων νεαρών του Champions League.  

Για να σημαδευτεί ανάλογα η επιστροφή στο Champions League αναπτύχθηκε ένα αλγόριθμος που πρόκειται να απαντήσει στην πιο βασική ερώτηση για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση: ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης; Στο… μικροσκόπιο μπαίνουν οι 10 κορυφαίοι παίκτες ηλικίας 23 ετών ή και πιο μικροί με βάση τις επιδόσεις τους στο τουρνουά.

Είναι ένα απλό σύστημα με σκορ. Οι παίκτες παίρνουν πόντους για εμφανίσεις, νίκες, γκολ και ματς όπου η εστία της ομάδας τους είναι απαραβίαστη. Όλα αυτά βασισμένα στις θέσεις τους. Για να υπάρχει ισορροπία θα μετρούν μόνο οι πόντοι των τελευταίων πέντε ετών. Επίσης ανάλογα με την δυσκολία από την φάση των “16” και μετά οι πόντοι θα διπλασιάζονται.

Ο Εμπαπέ έγινε πρόσφατα 20. Είναι πρώτος σε μία λίστα με παίκτες ακόμα και τρία χρόνια πιο μεγάλους του. Μόνο οι Φάμπρεγας και Αλάμπα είχαν σκορ πάνω πό 10.000 στο Champions League.

Ο πιο έμπειρος παίκτης στην λίστα είναι ο Ραμπιό έχοντας παίξει στο Champions League από μικρή ηλικία με την πρώτη ομάδα της Παρί το 2012. Οι επιδόσεις του συμπατριώτη του Πολ Πογκμπά είναι πιο καλές στην ίδια ηλικία και έτσι ήρθε και η ανάλογη εξέλιξη.

Ένα από τα αστέρια της Λίβερπουλ με τρομερό σερί έως τον τελικό. Ο Αρνολντ είναι ήδη ένας παίκτης – κλειδί σε μία από τις πιο σκληρές και καλές άμυνες της Ευρώπης. Οι επιδόσεις του ξεπερνούν αυτές του Ασλει Κόουλ και δεν απέχουν πολύ από του Βαράν σε πιο μικρή ηλικία.

Νικητής του Μουντιάλ στα 21 του και από τους πιο ακριβούς παίκτες στην ιστορία όταν τον υπέγραψε η Μπαρτσελόνα για να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Νεϊμάρ. Οι απαιτήσεις ήταν πολύ υψηλές για τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Η παρουσία του και οι επιδόσεις του είναι σχεδόν ίδιες με τον Θρύλο του Καμπ Νόου, Τσάβι.

Ο Λενγκλέ έκανε ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα στην καριέρα του στο Champions League σε νοκ άουτ ματς όπου η εστία της ομάδας του δεν παραβιάστηκε και έκτοτε προοδεύει. Οι επιδόσεις του στα 23 θυμίζουν εκείνες του Λαμ.

Ο Γερμανός ακραίος της Σίτι πρωτοέκανε αίσθηση με ένα γκολ στο ντεμπούτο του στο Champions League με την Σάλκε στο 2015 και ενώ από τότε που πήγε στην Premier ξεχωρίζει. Οι επιδόσεις του Σανέ θυμίζουν τον κορυφαίο και θρυλικό Σβαινστάιγκερ στην ίδια ηλικία.

Ως ο πρώτος από τους πέντε Γάλλους στην τοπ δεκάδα, ο Λεμάρ προσαρμόστηκε γρήγορα στην ζωή στην Ισπανία με την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει δώσει μεγάλη… μάχη για την υπογραφή του. Με επιδόσεις κοντά σε αυτές των Ζέντεν και Μακελελέ ο 23χρονος μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη κίνηση.

Ζεσούς! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προβάλλεται ως ο διάδοχος του Αγουέρο στην Σίτι και ήδη δείχνει τα στοιχεί που θα τον κάνουν ανταποκριθεί ανάλογα. Οι επιδόσεις του είναι κοντά σε εκείνες του Ουκρανού Θρύλου, Αντρέι Σεφτσένκο στην ίδια ηλικία.

Ένα από τα πλέον υποσχόμενα αποκτήματα της Τότεναμ στα τελευταία χρόνια είναι ο ικανός μέσος, που ήταν μεταγραφή από την τρίτη κατηγορία της Αγγλίας. Με μεγάλη ικανοποίηση τα “Σπιρούνια” βλέπουν ότι οι τωρινές επιδόσεις του Ντέλε Αλι δεν απέχουν πολύ από το είδωλό του, τον Στίβεν Τζέραρντ, όταν ήταν στην ίδια φάση της καριέρας του.

O Γιούλιαν Βάιγκλ είναι μία από τις πλέον βασικές μονάδες της Ντόρτμουντ απολαμβάνοντας την τρίτη του σεζόν στο Champions League. Η παρουσία του και οι επιδόσεις του σε συνδυασμό με το ταλέντο και τις ικανότητές του παραπέμπουν ακόμα και στους Ροζίτσκι και Φερναντίνιο. Ο Βάιγκλ στα περισσότερα φετινά του ματς έχει αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ αλλά και παίζει και στόπερ. Οι συγκρίσεις με Ροζίτσκι και Φερναντίνιο, που ήταν εξαιρετικοί χαφ σε περίπου ίδια ηλικία δείχνει και την προοπτική του Βάιγκλ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Champions League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]

Σχολιάστε

X