Εθνική Ελλάδας: Τί να περιμένουμε από τα προκριματικά του Euro 2020;

Εθνική Ελλάδας: Τί να περιμένουμε από τα προκριματικά του Euro 2020;

Ωρα προκριματικών Euro 2020 και ο 10ος Ομιλος περιμένει την Ελλάδα! Ενα γκρουπ πρόκληση και η bwin news σε βάζει στο κλίμα με ένα απίθανο γράφημα! 

Με Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, Αρμενία και Λιχτενστάιν κληρώθηκε η Εθνική μας ομάδα στον 10ο όμιλο και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι απαγορευτικό, αφού μπορεί να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2020.

Ομιλος… πρόκληση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αφού και την Βοσνία ξέρει πολύ καλά, αλλά και την Φινλανδία που αντιμετώπισε πρόσφατα στο UEFA Nations League.
Η Εθνική είναι σε όμιλο έξι ομάδων (και όχι πέντε) και μαζί με τις ομάδες που θα… κυνηγήσει για να βάλει από κάτω είναι η Αρμενία και το Λιχτενστάιν. Φυσικά το μεγάλο φαβορί του ομίλου είναι η Ιταλία που όμως δεν θυμίζει την ομάδα των παλαιότερων ετών αλλά βρίσκεται σε μια διαδικασία ανανέωσης και με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο. Τι λένε όμως οι αριθμοί;

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία στον όμιλο. Ποιος είναι ο απολογισμός των “Ατζούρι” κόντρα στις υπερδυνάμεις της Ευρώπης; Από το Euro ’96 και μετά, η Ιταλία διατηρεί το 5ο καλύτερο ποσοστό νικών, πίσω μόνο από Ισπανία, Τσεχία, Γερμανία και Γαλλία.

Υπάρχουν και τα χειρότερα ρεκόρ! Επικρατώντας κατά μέσο όρο μόλις σε ένα από τα 10 παιχνίδια που δίνει στα προκριματικά, το Λιχτενστάιν που βρίσκεται στον όμιλο της Ελλάδας, κατατάσσεται 5ο στη σχετική λίστα. Ανάμεσα στους αντιπάλους και η παρέα του Μκιταριάν, η οποία είναι στις έξι από τις 54 ομάδες των προκριματικών που είχαν τουλάχιστον 10 παιχνίδια χωρίς νίκη!

Κόντρα στην Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2008 η Εθνική Ελλάδας είχε πάρει δύο νίκες, με 4-0 εκτός και 3-2 εντός. Για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 η Ελλάδα είχε αναδειχθεί ισόπαλη (0-0) εντός έδρας, χάνοντας με 3-1 στη Βοσνία, ενώ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, η Εθνική μας ομάδα είχε αναδειχθεί δύο φορές ισόπαλη με τη Βοσνία, με 1-1 εντός και 0-0 εκτός.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]

Σχολιάστε

X