Ν. Κορέα – Μεξικό: Εκ διαμέτρου αντίθετες οι εκκινήσεις τους

Ν. Κορέα – Μεξικό: Εκ διαμέτρου αντίθετες οι εκκινήσεις τους

Στο Ροστόφ θα διεξαχθεί η εν λόγω αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου. Το Μεξικό πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Μουντιάλ, κερδίζοντας τη Γερμανία (1-0) και έχει την ευκαιρία με νέα νίκη επί της Νοτίου Κορέας να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Ασιάτες προέρχονται από την ήττα από τη Σουηδία (0-1), συνεχίζοντας να τις αναιμικές εμφανίσεις τους.

Η κρίση συνεχίζεται
Οι Νοτιοκορεάτες έχασαν από τη Σουηδία, δεχόμενοι ένα γκολ από το σημείο του πέναλτι. Η φάση ήταν αμφισβητούμενη αλλά το τελικό αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς οι παίκτες του Σιν Ταε-Γιονγκ έβγαιναν πάντα δεύτεροι στη μπάλα.

«Παίξαμε φοβισμένα, επιθυμούσαμε να μην απειληθούμε από τους ψηλούς παίκτες των Σουηδών και τελικά υποταχθήκαμε, πιο εύκολα από όσο έπρεπε. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας πέρασε σχετικά εύκολο βράδυ» υποστήριξε ο Νοτιοκορεάτης εκλέκτορας.

Οι «πολεμιστές» έχουν κατορθώσει να κερδίσουν μόνο ένα από τα 12 τελευταία φιλικά παιχνίδια τους ενώ αγνοούν τη νίκη και στα έξι τελευταία σε επίπεδο Μουντιάλ.

 Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου  | 21+

Τερματίστηκε η αρνητική παράδοση
Οι Μεξικανοί εμφάνισαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην πρεμιέρα, έχοντας και την τύχη σε ορισμένες φάσεις με το μέρος της, πανηγυρίζοντας σπουδαία επιτυχία, την παρθενική εις βάρος των Γερμανών σε επίπεδο Μουντιάλ. Ο Λοσάνο ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά από μία «φαρμακερή» αντεπίθεση και με ωραίο σουτ, έστειλε στον έβδομο ουρανό τους φιλάθλους αλλά και όλο τον πάγκο της εθνικής ομάδας. Ο τερματοφύλακας Οτσόα δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε, αποδεικνύοντας ότι δίκαια πήρε φανέλα βασικού και στη φετινή διοργάνωση.

«Είχα πει στους παίκτες μου να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να απολαύσουν το ματς, όχι να φοβηθούν τον αντίπαλο. Παίξαμε πολύ έξυπνα, τους χτυπήσαμε στην κόντρα, νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι. Στην επανάληψη, οπισθοχωρήσαμε περισσότερο, θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Σημασία, όμως, έχει η νίκη» δήλωσε ο προπονητής Χουάν Κάρλος Οσόριο.

Τελευταία αποτελέσματα:

Σουηδία – Ν. Κορέα    1-0

Γερμανία – Μεξικό      0-1 (σκόρερ ο Λοσάνο)

Παράδοση:

Μεξικό – Ν. Κορέα      4-0 (Διεθνές φιλικό)

Μεξικό – Ν. Κορέα      0-1 (Διεθνές φιλικό)

Μεξικό – Ν. Κορέα      0-0 (Γκολντ Καπ)

Ν. Κορέα – Μεξικό      2-1 (Κύπελλο Συνομοσπονδιών)

Ν. Κορέα – Μεξικό      1-1 (Διεθνές φιλικό)

Ν. Κορέα – Μεξικό      1-3 (Μουντιάλ 1998, Γαλλία)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X