Αγγλία – Βέλγιο: Χέρι-χέρι στην επόμενη φάση

Αγγλία – Βέλγιο: Χέρι-χέρι στην επόμενη φάση

Στο Καλίνινγκραντ διεξάγεται η σπουδαία αναμέτρηση της Αγγλίας με το Βέλγιο, στο πλαίσιο του 7ου ομίλου του Μουντιάλ. Καμία εκ των δυο δεν έχει κατακτήσει βαθμούς μέχρι τώρα, άλλωστε με αντιπάλους την Αγγλία και το Βέλγιο, η αποστολή τους ήταν υπέρμετρα δύσκολη εκ των προτέρων. Το πρωταρχικό ζητούμενο έχει επιτευχθεί, η πρόκριση αμφότερων των ομάδων στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Με την ψυχολογία στο ζενίθ
Η Αγγλία δεινοπάθησε για να κάμψει την αντίσταση της Τυνησίας (2-1) αλλά στη συνέχεια έκανε πάρτι κόντρα στον Παναμά (6-1), με τον Χάρι Κέιν να σημειώνει χατ-τρικ και να βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του Μουντιάλ.

«Η ομάδα λειτούργησε άψογα, μπήκαμε δυνατά και δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στον Παναμά. Ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας και πήραμε την πρόκριση από τον όμιλο. Το ματς με το Βέλγιο είναι εορταστικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραταχθούμε με χαλαρότητα» υπογράμμισε ο τεχνικός Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου  | 21+ 

Θα προβεί σε αλλαγές
Το Βέλγιο ήταν καταιγιστικό στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους Παναμέζους, όταν και σκόραρε τρεις φορές για να κατακτήσει τη σημαντική νίκη (3-0). Ακολούθησε νέο νικηφόρο αποτέλεσμα, με αντίπαλο την Τυνησία (5-2), αυτή τη φορά. Οι Αζάρ και Λουκάκου χρίστηκαν δις σκόρερ ενώ και ο Μπατσουαγί βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής. Η πρόκριση επετεύχθη και απόψε η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα εμπεριέχει αναπληρωματικούς.

«Αν είχαμε επτά ημέρες για να προετοιμαστούμε για την επόμενη φάση του Μουντιάλ, τότε ναι, θα είχα επιλέξει την ίδια ενδεκάδα. Ωστόσο, επειδή το χρονικό διάστημα είναι μικρό, απέναντι στην Αγγλία θα μοιράσω τον χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν λάβει ευκαιρία μέχρι τώρα» υποστήριξε ο Μαρτίνεθ.

Τελευταία αποτελέσματα:

Αγγλία – Παναμάς       6-1 (Κέιν (3), Στόουνς (2), Λίνγκαρντ)

Βέλγιο – Τυνησία 5-2 (Αζάρ (2), Λουκάκου (2), Μπατσουαγί)

Παράδοση:

Αγγλία – Βέλγιο  1-0

Αγγλία – Βέλγιο  2-1

Βέλγιο – Αγγλία  0-0

Αγγλία – Βέλγιο  1-0

Βέλγιο – Αγγλία  1-1

Βέλγιο – Αγγλία  1-3

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X