ΠΑΟΚ – Φρίμπουργκ: Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Φρίμπουργκ: Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟΚ

Εναρξη: 19:30, 14/11/2018
Γήπεδο: Πυλαία (10.200)

Για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ Μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στη Θεσσαλονίκη στο Κλειστό της Πυλαίας, την ελβετική Φρίμπουργκ με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του από τα τέλη Οκτωβρίου σε εντός και εκτός συνόρων διοργανώσεις. Στο πιο πρόσφατο ευρωπαϊκό βράδυ του, επικράτησε με 94-69 της Οπάβα στην Τσεχία.

Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η Φρίμπουργκ, έχοντας ρεκόρ μέχρι στιγμής στον όμιλο 1-4 και τη μοναδική νίκη της να σημειώνεται στη 2η αγωνιστική στην Ελβετία επί της αδύναμης, Οπάβα. Στην πιο πρόσφατη ευρωπαϊκή αναμέτρηση, ηττήθηκε 96-87 από τη Ναντέρ στη Γαλλία.

Φορμαρισμένος ο ΠΑΟΚ
Μετά το άσχημο ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ βρίσκει τα πατήματά του, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα (78-60 τη Κύμη), πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ (82-80), αλλά και έρχεται από δύο νικηφόρα αποτελέσματα στην Ευρώπη. Το τελευταίο άκρως παραγωγικό κόντρα στην τσέχικη, Οπάβα.

Κόντρα στην αδύναμη Φρίμπουργκ, οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, μπαίνοντας σε ρυθμούς πρόκρισης και στον 2ο Ομιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι δεδομένο ότι κάθε φορά που κερδίζεις αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Από εκεί και πέρα όμως, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι παίζουμε με μια ομάδα που όποιος την υποτιμήσει θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Πρέπει να φανούμε πολύ δυνατοί πνευματικά και να κάνουμε μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου για να κερδίσουμε το παιχνίδι», σχολίασε ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά».

Επικίνδυνοι οι Ελβετοί
Τα ταξίδια σε Ισραήλ και Ισπανία συνοδεύτηκαν από βαριές ήττες, τόσο κόντρα στη Χάποελ (93-69), όσο και με την Τενερίφη (91-68). Μεσολάβησε, βέβαια, η μοναδική της νίκη στον όμιλο κόντρα στην Οπάβα (97-79). Στα δύο τελευταία ευρωπαϊκά βράδια της έδειξε βελτιωμένη. Ηττα στο όριο εντός έδρας από τη Βόννη (79-83), το πάλεψε για ένα ημίχρονο (μπροστά στο σκορ με 46-49) στη Γαλλία κόντρα στη Ναντέρ, όμως ηττήθηκε με 96-87.

Αν και στην Ευρώπη έδειξε βελτίωση, λίγες μέρες μετά την υπερπροσπάθεια στη Γαλλία ήρθε η εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από την Μπονκούρ με 69-70. Στον 2ο Ομιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η νίκη κόντρα στην Οπάβα της δίνει μαξιλαράκι ασφαλείας για να μην βρίσκεται ουραγός, ενώ στο ελβετικό πρωτάθλημα –με έναν αγώνα λιγότερο- είναι στην 3η θέση (ρεκόρ 4-2).

Το ρόστερ της απαρτίζεται κυρίως από Ελβετούς παίκτες, έχοντας τρεις Αμερικάνους και έναν Σενεγαλέζο να συμπληρώνουν το υλικό του Βόσνιου, Πέταρ Αλέκσιτς.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Basketball Champions League με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X