Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός: Στη σκιά της αποχώρησης!

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός: Στη σκιά της αποχώρησης!

Εναρξη: 19:30, 21/02/2019
Γήπεδο: Sinan Erdem Dome (16.000), Κωνσταντινούπολη

Ολα περιστρέφονται γύρω από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να αποχωρεί στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ λόγω διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, με τη ζωή να συνεχίζεται και τους «ερυθρόλευκους» να ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα.

Το βράδυ της Πέμπτης (19:30), στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης, η Αναντολού Εφές φιλοξενεί τους Πειραιώτες στοχεύοντας σε ακόμη μία νίκη που θα την εδραιώσει για τα καλά στην 4η θέση, την ώρα που οι παίκτες του Μπλατ καλούνται να πάρουν το διπλό και να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν απομείνει για να μπουν εκείνοι στην 4άδα. «Ηχηρή» απουσία του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη για τον επόμενο μήνα.

«Μέχρι τέλους», λένε στον Ολυμπιακό!
Το ελληνικό μπάσκετ έχει πάρει «φωτιά» μετά την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να αποχωρήσει η αποστολή στο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, διαμαρτυρόμενοι για την κάκιστη διαιτησία του πρώτου 20λεπτου. Ντόμινο εξελίξεων έκτοτε με την Ομοσπονδία να τιμωρεί με αφαίρεση 6 βαθμών τους «ερυθρόλευκους» από το πρωτάθλημα και εκείνοι να ζητούν στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (και κάθε παιχνίδι με τους «πράσινους» ξένους διαιτητές).

Ολα αυτά την ώρα που ο Ντέβιντ Μπλατ και οι παίκτες του καλούνται να αποσπαστούν από τα γεγονότα, δίνοντας ιδιαίτερη μνεία στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη με στόχο ξεκάθαρα τη νίκη και απόντα τον Βασίλη Σπανούλη λόγω τραυματισμού. Οι τρεις σερί ήττες στην Ευρωλίγκα, οι τέσσερις στην τελευταία πεντάδα αγώνων, έχουν φέρει τον Ολυμπιακό εκτός 4άδας και πλέον απειλείται και με έξοδο από την πρώτη 8άδα.

Πείσμα στην Αναντολού Εφές
Ηττημένη στον τελικό Κυπέλλου Τουρκίας από τη Φενερμπαχτσέ η Αναντολού Εφές με 80-70, πεισμωμένη από τον τρόπο που χάθηκε ο τίτλος, αφού διαμαρτύρεται εντόνως για τη διαιτησία. Στοχεύει στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, βάζοντας γερές βάσεις 4άδας και παράλληλα να «πετάξει» οριστικά από το κόλπο της διεκδίκησης της 4ης θέσης τους «ερυθρόλευκους».

Στην Ευρωλίγκα υπέστη δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης (84-92) και Παναθηναϊκό (75-88), επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στην Γκραν Κανάρια με 93-74 δύο εβδομάδες πριν. Η ήττα στον τελικό Κυπέλλου από τη Φενερμπαχτσέ, ήταν η πρώτη έπειτα από 5 σερί νίκες και η 3η στο 2019 σε αριθμό 15 αγώνων.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: 88-81 (Ευρωλίγκα 2018-19)
Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: 89-82 (Ευρωλίγκα 2017-18)
Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός: 58-61 (Ευρωλίγκα 2017-18)
Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: 87-78 (Ευρωλίγκα 2016-17)
Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός: 62-74 (Ευρωλίγκα 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X