Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου: Με παράδοση οι «Ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Με παράδοση οι «Ερυθρόλευκοι»

Εναρξη: 21:00, 08/01/2021
Γήπεδο: ΣΕΦ, Πειραιάς

Ο Ολυμπιακός θέλει να «χτίσει» σερί!

Ο Ολυμπιακός διέκοψε με εντυπωσιακό τρόπο το αρνητικό σερί των τριών διαδοχικών ηττών αφού επικράτησε της Χίμκι με 88-105. Οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν σπουδαία άμυνα και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 16/29 τρίποντα και μόλις 6 λάθη. Ο Ολυμπιακός στο τρίτο δεκάλεπτο δέχτηκε 14 πόντους. Συνολικά είχε 16/29 τρίποντα, μόλις 6 λάθη και 19 ασίστ. Παράλληλα, ο Σλούκας πρόσφερε 25 πόντους (3/5δ., 5/7τρ., 4/4β.), 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα κλέψιμο και κανένα λάθος. Καταπληκτικός ο Βεζένκοβ με 19 πόντους (2/4δ., 3/6τρ., 6/6β.), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και κανένα λάθος. «Δεν έχουμε εκμεταλλευθεί την έδρας μας όσο θα θέλαμε, αλλά γενικά είναι ένα φαινόμενο αυτός της EuroLeague, λόγω έλλειψης κόσμου. Δουλεύουμε καλά, είναι καλό το κλίμα στην ομάδα, είναι καλά παιδιά, αλλά έχουμε πολλά καινούργια πρόσωπα.

Ο πρωταθλητισμός στην EuroLeague δεν επιτρέπει χαλαρότητα. Όλοι έρχονται έτοιμοι να σε κερδίσουν. Όλοι πηγαίνουν εκτός έδρας για να κερδίσουν. Ο τελευταίος πάει στο γήπεδο του πρώτου για να κερδίσει. Δεν συγχωρεί λάθη» τόνισε ο Μπαρτζώκας, ο οποίος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον ΜακΚίσικ. Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι ο Παπανικολάου.

Εντυπωσιάζει η Μπάγερν

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο αγώνας στην Κωνσταντινούπολη, καθώς η Φενέρμπαχτσε προηγήθηκε έως και με διαφορά 21 πόντων απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης. Ωστόσο, η γερμανική ομάδα έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πέτυχε τρομερή ανατροπή επικρατώντας 75-71. Η Μπάγερν έχει κάνει τρεις σπουδαίες εκτός έδρας νίκες, έδειξε την δυναμική της και επιστρέφει στο σπίτι της, μετά την πρεμιέρα, για να δώσει αξία στις νίκες των προηγούμενων αγωνιστικών. Ο Λούσιτς ηγείται της ομάδας του, με μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις και οι Γερμανοί σίγουρα δεν θα ήθελαν να δουν τον κόπο που έκαναν εκτός έδρας να πηγαίνει χαμένος. Η Μπάγερν Μονάχου έκανε εντυπωσιακό πρώτο γύρο, απέδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και το 11-6 το αποδεικνύει.

Οι Γερμανοί θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, αλλά για να το κάνουν αυτό πρέπει να περάσουν από το Φάληρο. Στο τέλος του πρώτου γύρου οι Βαυαροί έκαναν την πιο εντυπωσιακή φετινή εμφάνισή τους, μην αφήνοντας το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης στο εμφατικό 90-77 με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Εντός συνόρων έχασαν εύκολα στην έδρα της Αλμπα με σκορ 85-72. Εκτός ο πολύτιμος Λούτσιτς και δεν είναι ούτε τώρα διαθέσιμος. «Πρέπει να παρουσιάσουμε άλλο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που δείξαμε στο πρωτάθλημα με την Άλμπα. Δε θα είναι εύκολα απέναντι σε μία τόσο έμπειρη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Θα δώσουμε ξανά τα πάντα» τόνισε ο Νιχάντ Ντζέντοβιτς.

 

Μπάγερν – Ολυμπιακός, η παράδοση

Τρεις φορές έχει φιλοξενήσει την Μπάγερν ο Ολυμπιακός, μετρώντας το απόλυτο. Σε όλες τις περιπτώσεις μάλιστα σκόραρε τουλάχιστον 88 πόντους.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: 74 -68(Ευρωλίγκα 2020-21)
Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: 89-72 (Ευρωλίγκα 2018-19)
Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: 85-82 (Ευρωλίγκα 2019-20)
Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: 88-83 (Ευρωλίγκα 2018-19)
Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: 62-72 (Ευρωλίγκα 2018-19)
Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: 103-105 (Ευρωλίγκα 2013-14)
Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: 88-83 (Ευρωλίγκα 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X