Παναθηναϊκός - Ζενίτ: Ψάχνει αντίδραση με υπηρεσιακό δίδυμο!

Παναθηναϊκός – Ζενίτ: Ψάχνει αντίδραση με υπηρεσιακό δίδυμο!

Εναρξη: 07/01/2021, 21:00
Γήπεδο: OAKA, Αθήνα

O Παναθηναϊκός αναζητά αντίδραση στο ΟΑΚΑ και κόντρα στη Ζενίτ θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Με υπηρεσιακούς προπονητές οι «πράσινοι».

Αναζητά αντίδραση ο Παναθηναϊκός

Κακός ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και στο Βελιγράδι από τον Αστέρα με 74-71 ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 5-11. Μπορεί από τον Ερυθρό Αστέρα να απουσίαζαν τέσσερις παίκτες (Λόιντ, Σιμόνοβιτς, Νοκό, Χολ) αλλά για άλλο ένα ματς o Παναθηναϊκός ήταν κακός σε τρία ολόκληρα δεκάλεπτα με αποτέλεσμα να βρεθεί να κυνηγάει στο σκορ και να μην εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Παρόλα αυτά, ακόμα και με το κακό πρόσωπο των 30 λεπτών, οι «πράσινοι» έφτασαν στο σημείο να διεκδικούν τη νίκη μέχρι το τέλος.

Και αυτό χάρη στον Ιωάννη Παπαπέτρου (20π., 5/6δίπ., 3/6τρ., 1/2β., 3ριμπ.) ο οποίος πέτυχε 14 από τους 16 τελευταίος πόντους της ομάδας του φέρνοντας το ματς στα ίσια (68-68) στα 53” πριν από το τέλος με σερί 11-0 από το 68-57! Όμως δύο βολές του Ο’ Μπράιαντ στα 35” (70-68) και η λάθος πάσα του Νέντοβιτς στα 21” ανάγκασαν τον Παναθηναϊκό στην 11η ήττα του ύστερα από 16 ματς στην EuroLeague.

Σε συνδυασμό με την πρώτη εντός των συνόρων που ακολούθησε, αυτή στην έδρα του Λαυρίου με σκορ 92-82 έφερε σοβαρές εξελίξεις στην ομάδα. Το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκε με πάσα επισημότητα η λύση της συνεργασίας με τον κόουτς Βόβορα, κι έτσι απόψε στο τιμόνι θα βρεθούν οι μέχρι πρότινος βοηθοί του, Γιαπλές και Χαραλαμπίδης. Το θετικό είναι πως κόντρα στη Ζενίτ οι «πράσινοι» δεν έχουν σοβαρές απουσίες.

Εντυπωσιακή εκτός η Ζενίτ

Απέναντί στον Παναθηναϊκό ένας παλιός γνώριμος. Πλέον ο Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται στη Ρωσία, αποτελώντας την απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά το 10-5 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, έχοντας στο πλευρό του τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Έλληνα συνεργάτη του, Διαμαντή Παναγιωτόπουλο. Απόψε ο Καταλανός κόουτς θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Οι Ρώσοι είχαν δύο σερί εκτός έδρας ήττες μετά τα έξι σερί διπλά του πρώτου διαστήματος, ωστόσο κόντρα στη Μακάμπι ήταν εξαιρετικοί και επικράτησαν με 78-72 για να φτάσουν το 7-2 εκτός Ρωσίας. Είχαν απόλυτη υπεροχή κάτω από τα δύο καλάθια με 63,9% στα δίποντα και 36-26 στον τομέα των ριμπάουντ. Ακολούθησε το εύκολο διπλό στην έδρα της Ενισέι για τη VTB με σκορ 67-85. Νοκ άουτ ο πλέι μέικερ Κοστόβ και ο σέντερ Πόιθρες.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X