ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός: Να σταματήσει το... τρένο της ΤΣΣΚΑ!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός: Να σταματήσει το… τρένο της ΤΣΣΚΑ!

Εναρξη: 19:00, 01/11/2018
Γήπεδο: Megasport Arena (13.344)

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Μόσχα (19.00) από την ΤΣΣΚΑ και θέλει την νίκη για να κόψει το αήττητο των Ρώσων και να κάνει ακόμα ένα βήμα για το πλεονέκτημα.

Νίκη για… πλεονέκτημα
Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν μέχρι την Μόσχα για να αντιμετωπίσουν μια εκ των… κλασικότερων αντιπάλων τους. Οι δύο ομάδες για ακόμα μια φορά στη σεζόν θα επιδιώξουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, οπότε μια νίκη σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι θα είναι σύμμαχος. Ο Ντέιβιντ Μπλατ γνωρίζει καλά τις δυσκολίες του αγώνα και παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο αν θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

«’Lets’ no put the cart before the horse’ σε ακριβή μετάφραση “ας μην βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο” και σε… ελεύθερη ελληνική αν προτιμάτε… ” κάθε πράγμα στον καιρό του!”. Θα δούμε τι θα γίνει. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας όπου και να παίζουμε. Δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση για να βελτιωθεί η ομάδα και να προχωρήσει. Το τι θα κάνεις στο τέλος, εξαρτάται και από το τι κάνεις σε καθημερινό επίπεδο» ήταν η απάντησή του για το αν θέλει νίκη τώρα επί της ΤΣΣΚΑ ή στο Final Four. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς στην αποστολή, αφού ο Λετονός γκαρντ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Θυμίζουμε, πως οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν ήδη τρεις νίκες, οι δυο από αυτές εκτός έδρας, ενώ ηττήθηκαν εντός από την Αρμάνι. Ο Ολυμπιακός δέχεται τις λιγότερες ασίστ (13,5 ανά ματς) από κάθε άλλη ομάδα.

Η καλύτερη επίθεση
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπήκε πολύ δυνατά και φέτος, έχει ήδη τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, με τον Ιτούδη να τονίζει: «αντιμετωπίζουμε μία έμπειρη ομάδα που διαθέτει καινούριους παίκτες και νέες ιδέες. Παίζουν ποιοτικά ένα γρήγορο μπάσκετ και διαθέτουν αρκετούς δημιουργούς και σκόρερ. θα είναι δύσκολο παιχνίδι». Η ΤΣΣΚΑ είναι σε καταπληκτική κατάσταση (σκοράρει 92,3 πόντους ανά ματς έχοντας την 2η καλύτερη επίθεση κατά μέσο όρο μετά την Ρεάλ) ενώ ο ΝτεΚολό πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα από την στιγμή που φόρεσε την φανέλα της ρωσικής ομάδας (19 πόντους και 4 ασίστ ανά αγώνα).

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X