Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Επιστρέφουν με ντέρμπι οι «Πράσινοι»

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Επιστρέφουν με ντέρμπι οι «Πράσινοι»

Εναρξη: 21:30, 06/11/2020
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Οπως με τη Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός λύγισε κι αυτός από τον κορονοϊό, αφού μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της Basket League απέναντι στη Λάρισα εντοπίστηκαν κρούσματα στις τάξεις της ομάδας, γεγονός που δεν επέτρεψε στους «πράσινους» να ταξιδέψουν Ρωσία και την Αγία Πετρούπολη για την εκτός έδρας αποστολή με τη Ζενίτ. Στο τελευταίο του παιχνίδι για τη Euroleague ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός, τα πήγε περίφημα κόντρα στη Φενέρ και πήρε μια σημαντική εντός έδρας νίκη. Στα θετικά, η επιστροφή του αρχηγού Παπαπέτρου

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ έχει από τα καλύτερα ρόστερ της EuroLeague κατά την προσωπική μου άποψη. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σκληροί, να προσεγγίσουμε το ματς αμυντικά γιατί η ΤΣΣΚΑ έχει πολλά επιθετικά όπλα και θα μπορεί να σκοράρει με πολύ μεγάλη ευκολία και να ξεφύγει το παιχνίδι. Οπότε νομίζω ότι αν προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά και είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας θα δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να κοντράρουμε και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας» τόνισε ο κόουτς Βόβορας.

Στο 2-2 βρίσκεται ο Παναθηναϊκός όπου όλα τα τεστ κορονοϊού ήταν αρνητικά πριν την ΤΣΣΚΑ, εκτός των δύο κρουσμάτων,. Παρελθόν ο γκαρντ Σάικς. Ξανά στο ψάξιμο για παίκτη στην περιφέρεια ο Βόβορας. Λείπουν οι Βουγιούκας, Μπέντιλ και Ογκαστ.

Ψάχνει τα πατήματά της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Δεν έχει μπει δυνατά στη φετινή Euroleague η ΤΣΣΚΑ. Οι Μοσχοβίτες προερχόμενοι από τις ήττες με Αλμπα και Αστέρα, δεν είχαν περιθώρια για νέα απώλεια στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια και κατάφεραν να επικρατήσουν 84-75. Περιόρισαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα λάθη τους (7) και με ηγέτη τον Μάικ Τζέιμς πέτυχαν την τρίτη νίκη της σεζόν. Εδειξαν για άλλο ένα ματς πάντως ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά μέχρι να βρουν τα πατήματά τους. Επέστρεψε ο φόργουορντ Αντόνοφ. Εκανε ντεμπούτο για τη νέα σεζόν ο γκαρντ Στρέλνιεκς. Ερωτηματικό για τον σέντερ Μπολομπόι. Την Κυριακή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διέλυσε την Ενισέι στη VTB (109-60). Ο Ιτούδης έχει ρεκόρ 7-5 κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ στο ΟΑΚΑ υπάρχει απόλυτη ισορροπία (3-3).

«Προσεγγίζουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό όπως όλα, ειδικά τα εκτός έδρας». Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και προπονούμαστε όλοι μαζί, κάτι που περιμέναμε καιρό για να συμβεί, από την αρχή της σεζόν. Έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά σταδιακά κάνουμε πιο πολλά πράγματα σαν ομάδα. Είμαστε έτοιμοι να πάμε και να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδια που θα προσπαθήσει να βάλει ο Παναθηναϊκός στο δρόμο μας» τόνισε ο Ιτούδης.

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η παράδοση

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 66-97 (Ευρωλίγκα 2019-20)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός: 102-106 (Ευρωλίγκα 2019-20)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός: 77-78 (Ευρωλίγκα 2018-19)
Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 96-84 (Ευρωλίγκα 2018-19)
Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 70-75 (Ευρωλίγκα 2017-18)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός: 81-63 (Ευρωλίγκα 2017-18)
Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 85-80 (παρ.) – (Ευρωλίγκα 2016-17)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός: 81-77 (Ευρωλίγκα 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X