Νταρουσάφακα - Ολυμπιακός: Ο Μπλατ συναντά την… πρώην!

Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός: Ο Μπλατ συναντά την… πρώην!

Εναρξη: 19:15, 27/12/2018
Γήπεδο: Volkswagen Arena (5.000), Κωνσταντινούπολη

Στη γιορτινή αγωνιστική της Ευρωλίγκας, την 15η στροφή στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την ουραγό Νταρουσάφακα το βράδυ της Πέμπτης (19:15). Ενα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» Ντέβιντ Μπλατ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ομάδα όπου την περσινή χρονιά κατέκτησε το Euro Cup, στη σημαντικότερη ευρωπαϊκή στιγμή των Τούρκων.

Στην αλλαγή σελίδας και στην Ευρωλίγκα, πλέον, βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μία νίκη στις 14 αγωνιστικές λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και 5 στα τελευταία 6 ματς στην Ευρωλίγκα με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσει» στην 5η θέση.

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ολυμπιακός
Πέρασε… αλώβητος τη «διαβολοβδόμαδα», έκανε το 2 στα 2 κόντρα σε Μπαρτσελόνα (60-69) στη Βαρκελένη και Γκραν Κανάρια (98-77) στο ΣΕΦ, ενώ την Κυριακή (23/12) -με τρομερό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα- επικράτησε 92-69 δεχόμενος σε αυτό το κομμάτι μόνο 21 πόντους! Αποτέλεσμα των τριών νικών εντός και εκτός συνόρων να αυξηθεί το σερί στις 6 νίκες και στις 10 στις 11 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις.

Δείχνει, ότι η ομάδα «ρολάρει» υπό τις οδηγίες του Ντέβιντ Μπλατ. Ένα ιδιαίτερο βράδυ για τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», ο οποίος θα ταξιδέψει ως αντίπαλος πια της Νταρουσάφακα. Την Κυριακή (30/12) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην «Πυλαία» για το πρωτάθλημα, ενώ την Παρασκευή (4/1) θα φιλοξενήσει στο άνοιγμα του β’ γύρου στην Ευρωλίγκα τον Παναθηναϊκό στο «ΣΕΦ».

Για το παιχνίδι της Τουρκίας, ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πλήρης, ακόμα και ο Στρέλνιεκς που χτύπησε στο ματς του Περιστερίου θα αγωνιστεί κανονικά. Μοναδικός απών, ο οποίος λείπει καιρό, είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης. Σε περίπτωση νίκης στην Κωνσταντινούπολη, οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν το κοντέρ στο 10-5 στην Ευρωλίγκα.

Ψάχνει το… μπαμ η Νταρουσάφακα!
Ουραγός της Ευρωλίγκας η Νταρουσάφακα, με ρεκόρ 1-13 λίγο πριν βγει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και φιλοξενεί τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη. Σε ένα βράδυ, όπου στην άλλη πλευρά των πάγκων θα είναι ο άνθρωπος που οδήγησε και πέτυχε τη σημαντικότερη ευρωπαϊκή στιγμή στην ιστορία της, την κατάκτηση του Euro Cup, ως προπονητής ο Ντέβιντ Μπλατ.

Στην Ευρωλίγκα είναι στην τελευταία θέση, προέρχεται από 12 σερί ήττες, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα «παραπαίει» με 5 νίκες και 6 ήττες βρισκόμενη στη μέση της βαθμολογίας. Μία ομάδα σαν την Νταρουσάφακα ψάχνει το… μπαμ και ο Ολυμπιακός είναι η πιο σημαντική στιγμή ως στιγμής για να το πετύχει. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ στο πρωτάθλημα την Κυριακή (30/12).

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Ολυμπιακός – Νταρουσάφακα: 81-73 (Ευρωλίγκα 2016-17)
Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός: 71-77 (Ευρωλίγκα 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X