Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι: Δεν αρκεί η υπέρβαση για τους Ισραηλινούς

Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι: Δεν αρκεί η υπέρβαση για τους Ισραηλινούς

Έναρξη: 20:45, 05/04/2019
Γήπεδο: Ulker Sports Arena, Κωνσταντινούπολη

Τελευταία ημέρα για την κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα, με την αδιάφορη πλέον Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται τη Μακάμπι, η οποία μετά τα χθεσινά αποτελέσματα είπε… αντίο στη φετινή διοργάνωση. 

Για να πάρει την πρόκριση χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων από τους αγώνες του Ολυμπιακού, του Μιλάνου και της Ζαλγκίρις. Τα σενάρια είναι πολλά και διάφορα, όμως πρωταρχικός της στόχος είναι να φύγει αλώβητη από την έδρα της Φενέρ, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα φέτος.

Περιμένει τον όγδοο η Φενέρ
Το σπουδαίο διπλό που πέτυχε στην έδρα του Μιλάνου η Φενέρμπαχτσε, έδειξε πως είτε έχει απουσίες είτε όχι, παραμένει πολύ ισχυρή ομάδα. Το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικράτησε με 104-90 και «κλείδωσε» την πρώτη θέση στη regular season με πανηγυρικό τρόπο.

Ντίξον με 23 πόντους (8/16 εντός πεδίας) και Κάλινιτς με 22 (7/9 δίποντα) ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν εν απουσία Σλούκα, Βέσελι και Λοβέρν. Τη Δευτέρα (1/4) πέτυχε ακόμη ένα διπλό για το πρωτάθλημα απέναντι στη Καρσίγιακα (81-88).

Πλέον, το βλέμμα είναι στραμμένο στην επόμενη φάση και τα ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας που πήρε την 8η θέση.

Με συνταγή… Μόσχας η Μακάμπι
Αρχικό της μέλημα είναι να κάνει την υπέρβαση στην «Ουλκέρ Σπορτς Αρένα» απέναντι στην αήττητη Φενέρ. Δεν θα είναι η πρώτη φορά φέτος που θα πετύχει μεγάλο διπλό η ομάδα του Σφαιρόπουλου, αφού το έπραξε και απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο (76-93). Ολα αυτά για το γόητρο, αφού τα αποτελέσματα της Πέμπτης την έβγαλαν εκτός διοργάνωσης.

Στο πρόσφατο ματς με τη Γκραν Κανάρια έκανε επίδειξη δύναμης, επικρατώντας με 90-55. «Πάρτι» κάτω από τη ρακέτα έκανε ο Τάιους με 20 πόντους (9/11 δίποντα), πολύτιμος και ο Γουίλμπεκιν με 12 πόντους (2/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ). Την Κυριακή ηττήθηκε στην έδρα της στο ντέρμπι κορυφής με την Χάποελ Χολόν (86-94) και βρέθηκε στη δεύτερη θέση.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X