Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε: Σε δυσχερή θέση οι Ιταλοί

Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε: Σε δυσχερή θέση οι Ιταλοί

Εναρξη: 21:45, 28/03/2019
Γήπεδο: Mediolanum Forum (12.700), Μιλάνο

Για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, το Μιλάνο υποδέχεται την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε σε ένα ματς «do or die» για την ιταλική ομάδα. Ματς που αφορά άμεσα τον Ολυμπιακό, καθώς αμφότερες βρίσκονται στο 14-14, στην 8η θέση και τους «ερυθρόλευκους» να μην υπερτερούν στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Δύσκολη αποστολή για το σύνολο του Σιμόνε Πιανιτζιάνι, αφού μετά τη Φενέρ ακολουθεί και το εκτός έδρας ματς με την Εφές. Στο χέρι του Μιλάνου η οκτάδα, όμως ξέρει πως η πρόκριση αποτελεί… δύσβατο μονοπάτι, συγκριτικά και με το ευκολότερο πρόγραμμα του Ολυμπιακού.

Απλούστερα τα πράγματα για τη Φενέρ, με νίκη «κλειδώνει» την πρωτιά και περιμένει τον όγδοο της κατάταξης. Αν και έχασε στη Μόσχα με δύο πόντους διαφορά (68-70), υπερασπίστηκε το +4 του πρώτου γύρου και έχει το πλεονέκτημα.

Σε μπελάδες το Μιλάνο
Εκεί που διέθετε ένα μικρό προβάδισμα το Μιλάνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (64-61, στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου) δέχτηκε ένα σερί 13-0 και η ομάδα… κατέρρευσε. Μοιραίος ο Μάικ Τζέιμς με τις κακές επιλογές του και τα απανωτά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Μαζί με τους Νέντοβιτς και Νάναλι είχαν 3/20 τρίποντα.

Η ήττα αυτή του στοίχισε αρκετά, καθώς πλέον κυνηγάει την οκτάδα και ενώ τίθεται αντιμέτωπη με τις δύο καλύτερες τούρκικες. Παράλληλα έχασε και για το πρωτάθλημα στην έδρα της Κρεμόνα με 76-72 και η ομάδα βρίσκεται στο χειρότερο τάιμινγκ.

Η ομάδα θα βασιστεί ξανά, όπως σε όλα τα παιχνίδια αλλά αυτή τη φορά περισσότερο, στα χέρια του πρώτου της σκόρερ, του Μάικ Τζέιμς. Δίχως προβλήματα τραυματισμών, οι παίκτες είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν το 100%.

Νίκη πρωτιάς για τη Φενέρ
Γλίτωσε τα χειρότερα στη Μόσχα κόντρα στη ΤΣΣΚΑ και πλέον θέλει μία νίκη στα εναπομείναντα δύο ματς για την πρώτη θέση. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Μακάμπι. Ο Ομπράνοβιτς είδε τη ζημιά που έκανε η ομάδα του Σφαιρόπουλου στην έδρα των Ρώσων (76-93) και δεν έχει σκοπό να αφήσει χαλαρούς τους παίκτες του σε κανένα από τα αυτά τα παιχνίδια.

Στην αναμέτρηση με το Μιλάνο θα έχει πιο ξεκούραστους τους Βέσελι, Σλούκα και Ντατόμε, αφού δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο ματς πρωταθλήματος με την Τόφας (εμφατική νίκη με 89-56 κόντρα στην 3η της βαθμολογίας). Μοναδικό ερωτηματικό ο Γκούντουριτς, ο οποίος χτύπησε, με τον προπονητή της Φενέρ να μην γνωρίζει αν θα είναι διαθέσιμος.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε: 86-92 (2017/18)
Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε: 70-79 (2016/17)
Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε: 71-82 (2015/16)
Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε: 74-80 (2014/15)
Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε: 90-85 (2013/14)

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X