Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης : Στο «καυτό» ΟΑΚΑ θέλει την πρόκριση

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης : Στο «καυτό» ΟΑΚΑ θέλει την πρόκριση

Εναρξη: 21:00, 28/03/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ, Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» θέλουν ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό τους για να εξασφαλίσουν μαθηματικά την πρόκριση για τα πλέι οφ.

Έξι σερί νίκες, οι τέσσερις μακριά από το ΟΑΚΑ, και η μεταμόρφωση αυτή ακούει στο όνομα… Ρικ Πιτίνο! Ο 66χρονος κόουτς ανέλαβε μία ομάδα που ήταν καταδικασμένη να αποκλειστεί, όμως τώρα έχει τη δυνατότητα κόντρα στη Ρεάλ να γίνει… ήρωας, μάλιστα μπροστά στο κοινό του!

Μετά την ήττα από την Μπασκόνια, η Ρεάλ φαίνεται να συμβιβάζεται με την ιδέα της 3ης θέσης. Ξεκούρασε αρκετούς παίκτες, ενώ είχε το μυαλό της και στο «Classico» για την ACB απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όπου εν τέλει ηττήθηκε με 76-82.

Με Πιτίνο και Καλάθη… μαγεύει ο Παναθηναϊκός
Μετά το διπλό στη Μόσχα ακολούθησε εκείνο στο Μιλάνο (95-83), το οποίο ήταν και το… αποκορύφωμα για τον Παναθηναϊκό του Ρικ Πιτίνο, να δείξει ότι αποτελεί φόβητρο για κάθε ομάδα της Ευρωλίγκας. Ρεσιτάλ από τον Νικ Καλάθη καθώς πέτυχε 27 πόντους, 14 ασίστ και 8 ριμπάουντ, ενώ αγωνίστηκε για 39:21 λεπτά!

Τρομερή βελτίωση στην επίθεση σε αυτό το νικηφόρο σερί (88,1 πόντους ανά ματς) και στην άμυνα βγάζει όρεξη, πάθος και ενέργεια, κάτι που έλειπε με τον Πασκουάλ στον πάγκο. Απτόητος και με αυξημένη αυτοπεποίθηση θα κυνηγήσει την πιο σημαντική νίκη.

Εντυπωσιακός και ο Λάνγκφορντ από τότε που επέστρεψε, σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα ο Τόμας και η ψυχολογία του Γκιστ έχει επανέλθει για τα καλά. Πολύτιμες οι ενέργειες των Παπαπέτρου και Αντετοκούνμπο, βελτιώνεται όλο και περισσότερο ο Παπαγιάννης. Τα ίδια στοιχεία περιμένουν να δουν και κόντρα στους Ισπανούς ο Ρικ Πιτίνο και ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που θα γεμίσει ασφυκτικά το ΟΑΚΑ.

Έπεσε ο ρυθμός της Ρεάλ
Επιτηδευμένα ή όχι δεν ξέρουμε, όμως η Ρεάλ άφησε εκτός αρκετούς βασικούς παίκτες στο ματς με τη Μπασκόνια (Ταβάρες, Ρέγιες, Καμπάτσο, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε στην τέταρτη περίοδο ο Γιουλ). Έχασε με σχετική ευκολία με σκορ 86-76, ενώ ακολούθησε ακόμη μία ήττα κόντρα στη Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα, στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Ρούντι.

Στην ουσία δεν διεκδικεί κάτι παραπάνω από την 3η θέση, θα πρέπει να συμβούν… σημεία και τέρατα. Πιο άνετη θα παρουσιαστεί στην Αθήνα, θα επιχειρήσει να ρίξει το τέμπο του Παναθηναϊκού.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X