Moto GP: Αργεντινή, ο δεύτερος αγώνας

Moto GP: Αργεντινή, ο δεύτερος αγώνας

Εναρξη: 31/03/2019
Πίστα: Gran Premio Motul de la República, Αργεντινή

Ο δεύτερος από τους 19 αγώνες του Moto GP διεξάγεται την Κυριακή στην Αργεντινή. Ο περσινός πρωταθλητής Μαρκ Μάρκες έχει δύο νίκες την τελευταία πενταετία στη συγκεκριμένη πίστα.

Οι νικητές στην Αργεντινή
Στη Gran Premio Motul de la República διεξάγεται αγώνας Moto GP για έκτη διαδοχική σεζόν. Οι νικητές στις πέντε προηγούμενες ήταν οι εξής: Μαρκ Μάρκες (Ισπανία, Honda, 2014), Βαλεντίνο Ρόσι (Ιταλία, Yamaha, 2015), Μαρκ Μάρκες (Ισπανία, Honda, 2016), Μάβερικ Βινιάλες (Ισπανία, Yamaha, 2017), Καλ Κράτσλοου (Μεγάλη Βρετανία, Honda, 2018).

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς
Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με Ducati ήταν ο νικητής του πρώτου αγώνα της φετινής περιόδου, ο οποίος διεξήχθη στις 10 Μαρτίου στο Κατάρ. Δεύτερος κατετάγη ο Ισπανός Μαρκ Μάρκες με Honda και τρίτος ο Βρετανός Καλ Κράτσλοου, επίσης με Honda. Ο 33χρονος Ιταλός νίκησε και πέρσι στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, κάτι που έκανε άλλες τέσσερις φορές μέσα στην περασμένη σεζόν.

Στον πρώτο εκείνον αγώνα πριν από τρεις εβδομάδες, τρεις οδηγοί από τους 23 εγκατέλειψαν, μεταξύ των οποίων ήταν και δύο Ducati, αυτές των Τζακ Μίλερ (Αυστραλία) και Φραντσέσκο Μπανάια (Ιταλία).

Την pole position είχε ο Μάβερικ Βινιάλες, ο οποίος τερμάτισε τελικά 7ος, ενώ τον ταχύτερο γύρο έκανε ο 19χρονος Γάλλος Φάμπιο Κουαρταραρό, ο οποίος κατέληξε στην 16η θέση.

Δέκατος όγδοος πέρσι
Ο Ισπανός Μαρκ Μάρκες, ο οποίος κατέκτησε τελικά το πρωτάθλημα, ήρθε 18ος στην περσινή του συμμετοχή στην πίστα της Αργεντινής, στη χειρότερή του κατάταξη την περσινή σεζόν, πλην των δύο που εγκατέλειψε προς το τέλος της περιόδου.

Στον περσινό αγώνα στην Αργεντινή, που ήταν εκείνος ο δεύτερος στη σειρά, πρώτος κατετάγη ο Κράτσλοου (Honda), δεύτερος ο Γάλλος Γιοχάν Ζαρκό (Yamaha) και τρίτος ο 23χρονος Καταλανός Αλεξ Ρινς (Suzuki). Εκείνη η νίκη του Κράτσλοου ήταν η μοναδική του Βρετανού την περσινή σεζόν, και για αυτό κατετάγη 7ος στο τέλος της χρονιάς.

Ατελείωτο στοίχημα στo MotoGP με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X