eMOTO GP: Με Βαλεντίνο Ρόσι στη Red Bull Ring!

eMOTO GP: Με Βαλεντίνο Ρόσι στη Red Bull Ring!

Εναρξη: 16.00, 12/04/2020
Πίστα: Red Bull Ring, Αυστρίας (Εικονική)

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μποξ, Formula 1 και φυσικά… MotoGP! Το πρώτο virtual race στην ιστορία του, διοργανώνει το MotoGP -μετά τη διακοπή των αγώνων λόγω κορονοϊού- με τη συμμετοχή κορυφαίων αναβατών παγκοσμίως, στην πίστα του Μουγκέλο ήταν εντυπωσιακό. Στο eMoto GP βρέθηκαν οι Μαρκ και Άλεξ Μάρκεθ (Repsol Honda Team), Μάβερικ Βινιάλες (Monster Energy Yamaha MotoGP), Αλέις Εσπαργκάρο (Aprilia Racing Team Gresini), Άλεξ Ρινς και Χοάν Μιρ (Team Suzuki Ecstar), Φάμπιο Κουαρταράρο (Petronas Yamaha SRT), Ίκερ Λεκουόνα και Μιγκέλ Ολιβέιρα (Red Bull KTM Tech 3) και Φραντσέσκο Μπανιάια (Pramac Racing).

Οι κορυφαίοι αναβάτες έδωσαν ραντεβού με το κοινό τους και εντυπωσίασαν ακόμα και μέσα από τις οθόνες τους. Στην πίστα του Autodromo Internazionale del Mugello, εκεί που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί ο τέταρτος αγώνας της σεζόν στις 31 Μαΐου είχαμε μια απίστευτη κούρσα και ο Άλεξ Μάρκεθ ήταν ο μεγάλος νικητής μετά από έξι γύρους. Το πρώτο ραντεβού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ το δεύτερο προμηνύεται εντυπωσιακό!

Με πολλά ονόματα από τον πραγματικό κόσμο του MotoGP θα είναι επόμενος virtual αγώνας. Το… μεγαλύτερο όνομα (όχι σε ηλικία) θα είναι αυτό του Βαλεντίνο Ρόσι, με τον VR46 να αποφασίζει ότι -επιτέλους- θα λάβει μέρος! Ο δεύτερος αγώνας θα αποτελείται από μια σειρά δέκα γύρων στο Red Bull Ring της Αυστρίας. Ο Ρόσι θα τρέξει με την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, μαζί με τον teammate του, Μάβερικ Βινιάλες!

H κούρσα κρύβει πολλές εκπλήξεις, γιατί στον αγώνα της Κυριακής θα συμμετέχει ο Μαρκ Μάρκεθ με τον Άλεξ Μάρκεθ, ο Ντανίλο Πετρούτσι, ο Μισέλ Πίρο, ο Φάμπιο Κουαρταραρό, ο Φραντσέσκο Μπανάια, ο Τακάκι Νακαγκάμι, ο Τίτο Ραμπάτ, ο Μάβερικ Βινιάλες και ο Βαλεντίνο Ρόσι, μαζί με άλλους παίκτες που θα συμπληρώσουν το ψηφιακό γκριντ. Πριν από τον αγώνα θα έχουμε πεντάλεπτες κατατακτήριες δοκιμές αλλά και ελεύθερα δοκιμαστικά. Επίσης, θα μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε και από το επίσημο site του MotoGP. Σε ο,τι αφορά τους… κανονικούς αγώνες του MotoGP, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να έχουμε εικόνα. Θα αργήσουν ακόμη να ξεκινήσουν και όταν αυτό συμβεί, σίγουρα θα έχουμε λιγότερες διοργανώσεις σε σχέση με την κανονική σεζόν.

Red Bull Ring – Αυστρία
Έκανε εγκαίνια το 1969 ως «Osterreichring» και πιο πρόσφατα ως «Α1 Ring», πριν αλλάξει ξανά όνομα το 2011 και μείνει όπως τη γνωρίζουμε σήμερα. Με λίγες στροφές στα 4,3 χιλιόμετρα μήκους, προσφέρει υψηλές ταχύτητες για τους λάτρεις της αδρεναλίνης. Ξεχωρίζει και για τον σχεδιασμό της, προσφέροντας μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του αγώνα.

H εκκίνηση του eMOTO GP

Repsol Honda Team: Marc Marquez, Alex Marquez
Ducati Team: Danilo Petrucci, Michele Pirro
Monster Energy Yamaha MotoGP: Valentino Rossi, Maverick Viñales
Petronas Yamaha SRT: Fabio Quartararo
Pramac Racing: Francesco Bagnaia
LCR Honda Idemitsu: Takaaki Nakagami
Reale Avintia Racing: Tito Rabat

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις MotoGP εδώ! |21+

Σχολιάστε

X