Super Bowl: Ραμς vs Μπένγκαλς για την κούπα του Υπερπρωταθλητή!

Super Bowl: Ραμς vs Μπένγκαλς για την κούπα του Υπερπρωταθλητή!

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για τoν μεγάλο τελικό του NFL, το πιο λαμπερό αθλητικό γεγονός της χρονιάς στις ΗΠΑ! Έχουν περάσει 29 χρόνια από τότε που διεξήχθη ένα Super Bowl στην κομητεία του Λος Άντζελες. Aυτή η ξηρασία τελειώνει σύντομα και οι οπαδοί θα δουν ακόμα μια γηπεδούχο ομάδα για να υποστηρίζουν. Ραμς εναντίον Μπένγκαλς και το σόου αρχίζει!

Το Super Bowl LVI θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου στο SoFi Stadium, το οποίο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τον μεγαλύτερο αγώνα της σεζόν του NFL. Το στάδιο, το οποίο άνοιξε το 2020, είναι το σπίτι των Los Angeles Rams και των Los Angeles Chargers και αυτό θα είναι το πρώτο αθλητικό γεγονός που φιλοξενεί.

Super Bowl με μεγάλη προσφορά*! |21+ *Ισχύουν όροι προϋποθέσεις

Η τελευταία φορά που έγινε Super Bowl στην κομητεία του Λος Άντζελες ήταν τη διάρκεια της σεζόν του 1992 στο NFL. Οι Dallas Cowboys νίκησαν τους Buffalo Bills με 52-17 στο Super Bowl XXVII στο Rose Bowl στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια, στις 31 Ιανουαρίου 1993.

Μόνο μία ομάδα στην ιστορία του NFL έχει κερδίσει έναν τίτλο Super Bowl μέσα στην έδρα της. Αυτοί ήταν οι Tampa Bay Buccaneers, που το πέτυχαν το 2020. Οι Rams θα προσπαθήσουν να γίνουν η δεύτερη ομάδα που τα καταφέρνει.

Super Bowl, το πιο λαμπερό αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ

Είναι το πιο λαμπερό αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ, μέχρι και οι… Θεοί του Ολύμπου βάζουν τη δική τους πινελιά στον τελικό! Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα υποδυθεί τον «Πατέρα των Θεών και των Ανθρώπων», Δία, ενώ η Σάλμα Χάγιεκ στον ρόλο της συζύγου του «κυβερνήτη» των Θεών, της Ήρας, εκτίναξε τις προσδοκίες!

Οι Dr Dre , Snoop Dogg , Eminem , Mary J Blige και Kendrick Lamar θα εμφανιστούν μαζί στο Super Bowl Halftime Show του 2022. «Η ευκαιρία να εμφανιστώ στο Super Bowl Halftime show, και να το κάνω στον τόπο μου, θα είναι μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της καριέρας μου», είπε ο Dr Dre , με καταγωγή από τη Νότια Καλιφόρνια, σε συνέντευξή του μαζί με τον Snoop Dogg και τον Lamar.

Περίπου 70.000 φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικών των τελικών και περισσότεροι από 100 εκατομμύρια φίλοι θα δουν τη γιγαντομαχία. Το παιχνίδι είναι ουσιαστικά μια αμερικανική γιορτή, ένα πολιτιστικό γεγονός που εκτείνεται πέρα από τους φίλους του αθλήματος. Είναι τόσο λαμπερός ο τελικός, που η μέση τιμή ενός εισιτηρίου φτάνει τις 10.000 δολάρια.

Οι καταναλωτές στις ΗΠΑ ξοδεύουν αστρονομικά ποσά (14,3 δισ. δολαρίων το 2015), ενώ κάθε ένας που θα δει το ματς θα ξοδέψει περισσότερα από 70 δολάρια για να αγοράσει φαγητό, ποτά, στολισμούς, εμφανίσεις και αξεσουάρ ομάδων μέχρι και νέες τηλεοράσεις και συστήματα ήχου. Η Κυριακή του Super Bowl είναι, παραδοσιακά, η ημέρα των τηλεοπτικών διαφημίσεων. Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας και του πλανήτη γενικότερα, περιμένουν αυτή την ημέρα για να λανσάρουν τις σημαντικότερες διαφημιστικές καμπάνιες. Η τιμή για διαφημιστικά σποτ 30 δευτερολέπτων έφτασε τα 4,5 εκατ. δολ. το 2015 και τα 5.6 εκατ. το 2020!

Προσφορά* στο Super Bowl με μοναδικά έπαθλα!|21+ *Ισχύουν όροι προϋποθέσεις

Ραμς και Μπένγκαλς για το δαχτυλίδι!

Ραμς και Μπένγκαλς σημείωσαν ακριβώς 460 πόντους στην κανονική περίοδο, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση στο NFL με μέσο όρο 27,1 πόντους ανά παιχνίδι. Ήταν εξαιρετικά κοντά και αμυντικά, με τους Ραμς να δέχονται 372 πόντους και τους Μπένγκαλς 376.

Πως έφτασαν στον τελικό; Οι Λος Άντζελες Ραμς αποκαθήλωσαν τους πρωταθλητές Τάμπα Μπέι Μπακανίρς και τους άφησαν εκτός τελικού περιφέρειας, επικρατώντας μέσα στη Φλόριντα με 30-27. Ηταν και το τελευταίο παιχνίδι του θρύλου, Τομ Μπρέιντι! Ακολούθησε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση, αφού με ανατροπή επικράτησαν 20-17 του Σαν Φρανσίσκο.

Στον αντίποδα, οι Σινσινάτι Μπένγκαλς, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κέρδισαν στην παράταση κι έπειτα από μεγάλη ανατροπή, τους Κάνσας Σίτι Τσιφς, με σκορ 27-24. Θα είναι η τρίτη φορά που θα παίξουν σε τελικό (έπαιξαν και το 1982) χωρίς να έχουν κατακτήσει ποτέ πρωτάθλημα. Κι όμως αυτή η ομάδα που έμεινε εκτός playoffs για 14 συνεχόμενα χρόνια (το 2019 με δύο νίκες και 14 ήττες στην κανονική περίοδο ισοφάρισε το χειρότερο ρεκόρ της ιστορίας της) είναι έτοιμη να κάνει τη διαφορά!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι |*Ισχύουν όροι προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X