Πόσο καλά ξέρεις το Αυστραλιανό Όπεν; (Quiz)

Πόσο καλά ξέρεις το Αυστραλιανό Όπεν; (Quiz)

Ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη φαίνεται το φετινό Αυστραλιανό Όπεν που άνοιξε τις πύλες του στη Μελβούρνη.

Στο ταμπλό των ανδρών ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έχει στραμμένα όλα τα βλέμματα επάνω του, μετά και τον τραυματισμό του την περασμένη εβδομάδα στον καρπό, που τον υποχρέωσε σε ήττα επί αυστραλιανού εδάφους από τον Αλεξ ντε Μινόρ. Απών θα είναι και πάλι ο Ραφαέλ Ναδάλ, λόγω τραυματισμού. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, το φετινό ταμπλό των ανδρών είναι απρόβλεπτο.

Και το γυναικείο ταμπλό, όμως, δεν πάει πίσω… Η περυσινή νικήτρια Αρίνα Σαμπαλένκα θα δυσκολευθεί πολύ να διατηρήσει τον τίτλο της, αφού φέτος η μάχη των γυναικών είναι εντελώς ανοικτή.

Η φετινή διοργάνωση (στο κυρίως ταμπλό) είναι 15 ημερών και όχι 14, για πρώτη φορά. Επιπλέον, δεν θα γίνονται περισσότερα από πέντε ματς ημερησίως στο ίδιο κορτ, το πολύ τρία την ημέρα και δύο το βράδυ. Οι τελικοί του μονού είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 27 Ιανουαρίου για τις γυναίκες και την επόμενη ημέρα για τους άνδρες. Το bwin News σας βάζει στο κλίμα του Αυστραλιανού Όπεν με ένα δυνατό κουίζ.

Κάθε πόντος του Αυστραλιανού Όπεν σε Ζωντανή Μετάδοση* από την bwin!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X