Έλληνες προσεχώς... ελεύθεροι! Ποιον θες στην ομάδα σου; (Poll)

Έλληνες προσεχώς… ελεύθεροι! Ποιον θες στην ομάδα σου; (Poll)

Μπακασέτας, Γιαννούλης, Μπάλντοκ, Φορτούνης, Μανωλάς, Μασούρας, Λυκογιάννης, όλοι τους από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθεροι να συζητήσουν για την ομάδα της αρεσκείας τους για να συνεχίσουν από το ερχόμενο καλοκαίρι την καριέρα τους. Το bwin News αναλύει τις συνθήκες που υπάρχουν για το επόμενο στάδιο της καριέρας τους.

Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Τάσος Μπακασέτας | Τραμπζονσπόρ

Το συμβόλαιο του αρχηγού της Εθνικής ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη το όνομά του έχει βρεθεί στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων. Ο Μπακασέτας αγωνίζεται στην Τουρκία από το καλοκαίρι του 2019, αρχικά στην Αλάνιασπορ (21 γκολ σε 65 ματς), ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Τραμπζονσπόρ. Με την ομάδα της Μαύρης Θάλασσας έχει καταγράψει 33 γκολ και 23 ασίστ σε 120 ματς, έχοντας κατακτήσει και πρωτάθλημα. Η Μπεσίκτας είναι η ομάδα που τον θέλει αρκετά και αν δεν τον αποκτήσει τον Γενάρη, θα κάνει τα πάντα, ώστε να τον εντάξει στο ρόστερ της το καλοκαίρι.

Γιώργος Μασούρας | Ολυμπιακός

Βασικό γρανάζι του φετινού ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Από τον Γενάρη του 2019 ο Γιώργος Μασούρας έχει  προσφέρει πολλά στους Πειραιώτες και φέτος είναι εκ των βασικών ποδοσφαιριστών τόσο στα πλάνα του Μαρτίνεθ όσο και σε αυτά του Καρβαλιάλ. Έχει συνολικά 7 γκολ και 4 ασίστ σε 26 συμμετοχές και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την ανανέωσή του.

Κώστας Φορτούνης | Ολυμπιακός

Έπειτα από δύο σοβαρούς τραυματισμούς και μία… χαμένη σεζόν πέρσι, καθώς ήταν σχεδόν όλη τη χρονιά εκτός ομάδας, ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες περιόδους του με τα «ερυθρόλευκα». Ο αρχηγός των Πειραιωτών έχει 8 γκολ και 12 ασίστ σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και θεωρείται ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Σε ηλικία 31 ετών, βρίσκεται σε συζητήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «Ερυθρόλευκους», ωστόσο υπάρχουν και άλλες επιλογές από το εξωτερικό.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Δημήτρης Γιαννούλης | Νόριτς

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη το όνομά του έχει βρεθεί στο στόχαστρο και ελληνικών ομάδων (η ΑΕΚ φέρεται να έδειξε ενδιαφέρον). Ο αριστερός μπακ της Νόριτς φέτος έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια μοιράζοντας τρεις ασίστ, αγωνιζόμενος στην Championship και δίνει μάχη για την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια. Το υψηλό του συμβόλαιο είναι εμπόδιο για κάποια ελληνική ομάδα, ωστόσο το όνομά του θα… παίξει αρκετά στα μεταγραφικά σενάρια.

Κώστας Μανωλάς | Σαρζά

Παραμένει ο πλέον ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ. Η ποδοσφαιρική ζωή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν είναι η ιδανικότερη και το περασμένο καλοκαίρι ο Ελληνας αμυντικός βρέθηκε μια ανάσα από το να αποχωρήσει από τη Σαρζά. Ωστόσο, έδωσε μια ευκαιρία κι έμεινε ακόμα μια σεζόν. Η συνεργασία τους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι Άραβες επιθυμούν την παραμονή του στην ομάδα γι ακόμα ένα έτος. Ο ίδιος βρίσκεται σε σκέψεις, ο επαναπατρισμός δεν φαντάζει δελεαστική προοπτική, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί.

Τζορτζ Μπάλντοκ | Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Πολυετής και με θετικό πρόσημο η θητεία του Μπάλντοκ στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, στα επτά χρόνια που βρίσκεται στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει συμμετάσχει τρεις φορές στην Premier League, έχοντας ρόλο βασικού. Φέτος η χρονιά δεν κυλά όπως επιθυμεί, μετρά 11 συμμετοχές, αλλά κι έναν τραυματισμό, ενώ η ομάδα του παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Ανεξαρτήτως αν του προσφέρουν νέο συμβόλαιο ή όχι, το βιογραφικό του είναι τέτοιο που του επιτρέπει να βρει ομάδα εύκολα στη Γηραιά Αλβιόνα, ενώ υπάρχουν και ομάδες από το ελληνικό πρωτάθλημα που έχουν ασχοληθεί με την περιπτωσή του.

Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα!

Μπάμπης Λυκογιάννης | Μπολόνια

Ένα εξαιρετικό αριστερό μπακ, το οποίο διανύει την ένατη σεζόν του στο εξωτερικό, την έβδομη στο Καμπιονάτο και τη δεύτερη στην Μπολόνια. Σταθερή και αξιόλογη η πορεία του στο ιταλικό πρωτάθλημα, το όνομά του παραμένει στις λίστες ομάδων της χώρας. Φέτος, μετρά 16 συμμετοχές με την Μπολόνια κι έχει το μερίδιό του στην καλή πορεία του συλλόγου. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, οι μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος θα τον ήθελαν, ωστόσο δεν είναι στις βασικές του σκέψεις η επιστροφή.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης | Ολυμπιακός

Ανάμεσα στα πολλά συμβόλαια που εκπνέουν το καλοκαίρι είναι και αυτό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο 34χρονος γκολκίπερ βρίσκεται από πέρσι στον Πειραιά, καθώς είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και δεν έχει χάσει τα γάντια του βασικού. Συνολικά μετράει 54 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρώντας σε 25 παιχνίδια ανέπαφη την εστία του ενώ έχει δεχθεί 47 τέρματα. Υπάρχουν και ομάδες από το εξωτερικό που θέλουν να τον αποκτήσουν, ωστόσο οι «Ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να τον κρατήσουν.

Μάριος Βρουσάι | Ολυμπιακός

Έπειτα από τρία χρόνια, από τη στιγμή που γύρισε από τον δανεισμό του στη Βίλεμ, ο Μάριος Βρουσάι βλέπει την παρουσία του στο ρόστερ να δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Ο 25χρονος εξτρέμ άλλαξε θέση σε ακραίο μπακ, αλλά και πάλι δεν βρήκε θέση στα πλάνα του Μαρτίνεθ και του Καρβαλιάλ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη Β’ ομάδα που παίζει στη Superleague 2. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με το μέλλον του.

Τάσος Χατζηγιοβάννης | Ανκαραγκουτσού

Σχεδόν μόνιμα από τον πάγκο έρχεται ο «Χάτζη» το συμβόλαιο του οποίου με την Ανκαραγκουτσού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο 26χρονος αριστερός εξτρέμ θέλει βασικό ρόλο, υπάρχουν ομάδες από την Τουρκία που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν, ενώ ο ίδιος δεν είναι αντίθετος στο να συνεχίσει στη γειτονική χώρα. Ο επαναπατρισμός δεν είναι προτεραιότητά του, ωστόσο αν υπάρξουν οι συνθήκες θα το σκεφτεί σοβαρά.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Σχολιάστε

X