Τσιτσιπάς - Ίμερ: Ετοιμος για το μεγάλο βήμα στο Australian Open!

Τσιτσιπάς – Ίμερ: Ετοιμος για το μεγάλο βήμα στο Australian Open!

Εναρξη: 07:00, 13/02/2021
Γήπεδο: John Cain Arena

Σε ένα παιχνίδι θρίλερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με 3-2 (6-7 (5), 6-4, 6-1, 6-7 (5), 6-4) τον Θανάση Κοκκινάκη και στον 3ο γύρο του Αustralian Open θα βρει απέναντί του τον Μίκαελ Ίμερ. Ηταν η 3η διαδοχική χρονιά που ο Ελληνας πρωταθλητής βρέθηκε στους «32» της διοργάνωσης.

Ο Τσιτσιπάς δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι, είχε πρόβλημα απέναντι στο σερβίς του Κοκκινάκη και είχε πολύ κακό ποσοστό στα μπρέικ πόιντ. Ειδικότερα, είχε 5/22 μπρέικ πόιντ και ο αντίπαλος του είχε 0/3. Ωστόσο, στο τέλος ο ο Ελληνας πρωταθλητής κατάφερε να βρει τις λύσεις. Κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του μετά το 1-2 και πήρε μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκανε το παιχνίδι της ζωής του. «Είμαι χαρούμενος που πάλεψα και βρήκα διαφορετικούς τρόπους να δημιουργήσω περισσότερες ευκαιρίες. Το μαχητικό μου πνεύμα ήταν εκεί, όταν έπρεπε να παίξω έπαιξα. Ήταν κάτι που επίσης χειρίστηκε πολύ καλά, στις κρίσιμες στιγμές έβρισκε πρώτα σερβίς. Ελπίζω να μείνει μακριά από τραυματισμούς γιατί έχει μεγάλες δυνατότητες και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς κάτι τέτοιο ψυχολογικά» τόνισε ο Τσιτσιπάς.

Επόμενος αντίπαλος, ο Σουηδός Μίκαελ Ίμερ με τον οποίο προπονήθηκε τις πρώτες ημέρες στη Μελβούρνη. «Έχει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο στυλ, διαφορετικό σε σχέση με τους περισσότερους παίκτες. Έχει πολύ καλό παιχνίδι από τη baseline.Είναι δύσκολος αντίπαλος, ξέρω ότι έκανε καλές νίκες και απέδειξε πως είναι σε καλή φόρμα», είπε ο Τσιτσιπάς. Ο Σουηδός κέρδισε με 2-6, 6-4, 6-4, 7-6 (5) τον Κάρλος Αλκαράζ και δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X