Τσιτσιπάς - Μεντβέντεβ: Ραντεβού με την ιστορία!

Τσιτσιπάς – Μεντβέντεβ: Ραντεβού με την ιστορία!

Εναρξη: 10:30, 19/02/2021
Γήπεδο: Μελβούρνη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στη Μελβούρνη και στον ημιτελικό του Australian Open με τον νικητή να παίζει στον τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Mεγάλη μονομαχία στον ημιτελικό του Australian Open

Δυο χρόνια μετά από τον ημιτελικό με τον Ράφα Ναδάλ, ο Τσιτσιπάς επιστρέφει στη Rod Laver Arena ξανά για ένα τεράστιο ραντεβού!Ο Ελληνας πρωταθλητής έχει νικήσει τον Ισπανό σταρ και απέναντί του θα βρει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό του Australian Open. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6) που με νίκη θα ανέβει στο Νο5 θέλει να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα παίξει σε τελικό Grand Slam ακολουθώντας τα βήματα του Κύπριου Μάρκου Παγδατή ο οποίος το 2016 έπαιξε και έχασε στον τελικό του Australian Open από τον Ρότζερ Φέντερερ!

Ο Έλληνας πρωταθλητής για να φτάσει στον ημιτελικό απέκλεισε με μια απίστευτη ανατροπή και με 3-2 σετ το Νο2 κόσμου τον Ράφα Ναδάλ και ο Ρώσος (Νο4) τον συμπατριώτη του και Νο8 Αντρέι Ρούμπλεφ με 3-0! Ετσι, ο Ρώσος μετράει 19 συνεχόμενες νίκες και ο τελευταίος που τον νίκησε είναι ο Κέβιν Άντερσον στις 30/10/2020 στη Βιέννη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει στον 3ο ημιτελικό του σε Grand Slam και τον 3ο θα δώσει και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε το 2019 με 3-0 σετ από τον Ράφα Ναδάλ στο Australian Open και με 3-2 σετ το 2020 στο Roland Garros από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Αντίθετα, ο Ρώσος το 2019 στο US Open απέκλεισε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για να χάσει από τον Ράφα Ναδάλ στον τελικό στη Νέα Υόρκη. Το 2020 έπαιξε πάλι στη Νέα Υόρκη και στον ημιτελικό και αποκλείστηκε από τον Ντομινίκ Τιμ. Θυμίζουμε, πως ο Τσιτσιπάς έχει 5 τίτλους με σημαντικότερο το ATP Finals 2019, ενώ ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχει 9.

Τσιτσιπάς VS Μεντβέντεβ

Ο 25χρονος Ρώσος που έχει ανέβει ήδη στο Νο3 και με κατάκτηση του τουρνουά θα πάει στο Νο2 είναι αυτός που έχει το πάνω χέρις στις μονομαχίες με τον Τσιτσιπά. Σε έξι αναμετρήσεις, ο Ελληνας μετρά μόλις μια νίκη, στην πρεμιέρα του ATP Finals τον Νοέμβριο του 2019, όταν και επικράτησε 2-1.

Σχολιάστε

X