Τσιτσιπάς - Σιμόν: Πρεμιέρα για τον Ελληνα πρωταθλητή!

Τσιτσιπάς – Σιμόν: Πρεμιέρα για τον Ελληνα πρωταθλητή!

«Το βλέπω αυτό ως μια αρχή. Είμαι βέβαιος πως αν κερδίσω ένα Grand Slam, θα κάνω τον παππού μου περήφανο. Αν δουλέψω σκληρά και σταθώ λίγο τυχερός, μπορώ να τα καταφέρω. Θα είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου, δίχως αμφιβολία» ήταν το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος δείχνει πως είναι έτοιμος για μια μεγάλη πορεία! Ο Έλληνας πρωταθλητής το 2019 είχε πιο μακριά από κάθε άλλο συμπατριώτη μας στο Australian Open. Έπαιξε στον ημιτελικό όπου και έχασε από τον Ράφα Ναδάλ αλλά στον 4ο γύρο κέρδισε με 3-1 σετ το είδωλο του και τον νικητή του 2018, τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο5 του ταμπλό θα παίξει στο κεντρικό κορτ, τη Rod Laver Arena, με τον αγώνα του να είναι ο τελευταίος στο πρόγραμμα της 2ης ημέρας.

Έτσι θα τον δούμε απέναντι στον Ζιλ Σιμόν γύρω στις 12:00. Ο Γάλλος τενίστας βρίσκεται για πρώτη φορά στον δρόμο του Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφoύ οι πορείες των δύο ακολουθούν αντίθετες τροχιές.

Ο Γάλλος δεν θυμίζει σε τίποτα τον προ δύο ετών παίκτη που βρισκόταν στις τοπ θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης. O Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος στο ATP Cup της Μελβούρνης έκανε το καθήκον του κερδίζοντας με 2-0 τόσο τον Ντε Μινόρ όσο και τον Μπαουτίστα θέλει να μπει πολύ δυνατά στο τουρνουά. ντιθέτως ο Σιμόν ηττήθηκε σε τουρνουά προετοιμασίας από τον Σαρντί με 2-0.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X