Champions League: Ωρα για τα νοκ άουτ της φάσης των «16»

Champions League: Ωρα για τα νοκ άουτ της φάσης των «16»

Σσσ… αρχίζει! Το Chanpions League επιστρέφει στη δράση κι έχει συναρπαστικά ραντεβού! Στη φάση των «16» θα βρούμε μεγάλα ματς κι αυτό ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Παρί ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Δύσκολη κλήρωση για την Τσέλσι, όπου θα βρει απέναντί της την Ατλέτικο, πιο εύκολα για Λίβερπουλ, Γιουβέντους. Η κάτοχος του Champions League Μπάγερν θα βρει απέναντί της την Λάτσιο, ενώ η «Βασίλισσα» κληρώθηκε κόντρα στη Γκλάντμπαχ! Ο κορονοϊός πάντως επηρέασε και τα νοκ άουτ, αφού Ατλέτικο, Λειψία και Γκλάντμπαχ θα δώσουν τα παιχνίδια εκτός… συνόρων!

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν: Το πιο καυτό ραντεβού είναι αυτό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν, δυο ομάδες που δεδομένα διεκδικούν το τρόπαιο. Στην αμέσως προηγούμενη συνάντησή τους, το 2017, το 4-0 της Παρί από το πρώτο ματς στο «Παρκ ντε Πρενς» οδήγησε σε νύχτα μοναδικής ιστορίας για τους Καταλανούς που έφτασαν ανέλπιστα στο φινάλε στο επικό 6-1 στο «Καμπ Νόου» σε ένα παιχνίδι που θα θυμάται ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης για πάντα.Τα πράγματα πλέον είναι διαφορετικά… Η Μπαρτσελόνα γνώρισε τον διασυρμό με 3-0 από τη Γιουβέντους στην τελευταία στροφή της φάσης των ομίλων με συνέπεια να βρεθεί στη 2η θέση και απέναντί της να έχει έναν πιο δυνατό αντίπαλο! Η εικόνα της δεν είναι πειστική! Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Μέσι έχει μείνει μακριά από την κορυφή, στο κύπελλο κινδυνεύει να αποκλειστεί από τα ημιτελικά και το Champions League είναι η μοναδική διέξοδος. Στη φάση των ομίλων είχε πέντε νίκες, αλλά η καράρρευση με τη Γιούβε έφερε τη 2η θέση!

Η φιναλίστ Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύθηκε αρκετά στη φάση των ομίλων, ωστόσο με τρεις διαδοχικές νίκες πέρασε ως πρώτη και θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί ξανά στον τελικό της διοργάνωσης! Από τότε όμως άλλαξαν αρκετά, αφού στον πάγκο δεν θα βρεθεί ο Τόμας Τούχελ, αλλά ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο! Η Παρί που δυσκολεύεται στη φετινή Ligue 1 (2η θέση) θα βρεί απέναντί της τη Μπαρτσελόνα, χωρίς το μεγάλο της αστέρι, τον Νεϊμάρ, ο οποίος είναι τραυματίας. Στα τρία τελευταία ραντεβού με τους Καταλανούς στο Champions League, οι Παριζιάνοι μετρούν ισάριθμους αποκλεισμούς.

Λειψία – Λίβερπουλ: Είναι η πρώτη φορά που η Λειψία θα βρει απέναντί της τη Λίβερπουλ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια Τότεναμ και Γιουνάιτεντ στάθηκαν απέναντί της και οι Γερμανοί έκαναν τη διαφορά. Απέκλεισαν την Τότεναμ στους «16», ενώ στη φετινή διοργάνωση με το 3-2 στη Γερμανία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων άφησε εκτός συνέχειας τη Γιουνάιτεντ και πήρε αυτή τη 2η θέση. Στη Bundesliga η ομάδα του Νάγκελσμαν συνεχίζει να δίνει τη μάχη για τον τίτλο, αφού ακολουθεί τη Μπάγερν. Ωστόσο, το παιχνίδι της με τους «Κόκκινους» δεν θα διεξαχθεί στην έδρα της, αλλά στην Puskás Aréna στη Βουδαπέστη λόγω… κορονοϊού.

Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ κατέρρευσε! Τρεις διαδοχικές ήττες οι Reds και όχι μόνο δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν ξανά τον τίτλο, αλλά μπαίνει σε κίνδυνο και η έξοδος στο Champions League! Διαδοχικοί τραυματισμοί, έλλειψη πίστης στο πλάνο, κόπωση, είναι μερικούς από τους λόγους που η Λίβερπουλ έχει ως μόνη διέξοδο το Champions League. Πέρσι, ήταν η Ατλέτικο που την είχε πετάξει εκτός στη φάση των «16. Φέτος, στη φάση των ομίλων η ομάδα του Κλοπ πήρε σχετικά εύκολα την 1η θέση, έχοντας μια ήττα (Αταλάντα) και μια ισοπαλία (Μίντιλαντ). Πάντως, είναι αήττητη στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της έναντι γερμανικών ομάδων, σε όλους τις διοργανώσεις. Η τελευταία ήττα της ήταν τον Απρίλιο του 2002 εναντίον της Λεβερκούζεν, στα προημιτελικά του UEFA Champions League.

Πόρτο – Γιουβέντους: Οι «Δράκοι» άφησαν πίσω τους Ολυμπιακό και Μαρσέιγ, δεν μπόρεσαν να περάσουν το εμπόδιο της Σίτι και πήραν τη 2η θέση και το εισιτήριο για τους «16». Εντός συνόρων πάντως δεν πείθουν, είναι στη 2η θέση και πίσω από τη Σπόρτινγκ. Ετσι, όλα δείχνουν πως η ομάδα του Κονσεϊσάο θα δώσει τη δική της μάχη για την έξοδο στο επόμενο Champions League. Bέβαια, η Πόρτο δεν έχει νικήσει ποτέ τη Γιουβέντους στις πέντε προηγούμενες ευρωπαϊκές συναντήσεις με τέσσερις ήττες.

Η Γιουβέντους με μια μεγάλη εμφάνιση στη Βαρκελώνη διέλυσε με 3-0 τη Μπαρτσελόνα και πήρε την πρωτιά του ομίλου! Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο με πέντε νίκες στον όμιλο έδειξε πως φέτος θέλει να κάνει την υπέρβαση. Βέβαια, στο πρωτάθλημα δεν πάει καλά η ομάδα του Πίρλο, αφού η ήττα από τη Νάπολι την έφερε στο -10 από την κορυφή της Serie A (με ματς λιγότερο). Η Γιουβέντους έφτασε στα νοκ-άουτ του Champions League για έβδομη συνεχόμενη σεζόν, το μεγαλύτερο σερί ιταλικής ομάδας στο τουρνουά, όμως δε θέλει να μείνει σε αυτό το κατόρθωμα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντως είναι αποφασισμένος να το πάρει πάνω του…

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ: Ο εντός έδρας διασυρμός από την Τσέλσι με 4-0 στέρησε την ευκαιρία από τους Σεβιλιάνους να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο! Ωστόσο, αρκέστηκαν στη 2η θέση και το σίγουρο είναι πως φέτος δεν θα κατακτήσουν το Europa League, όπως έκαναν και πέρσι! Η Σεβίλλη βρίσκει ρυθμό, είναι ένα βήμα μακριά από τον τελικό του κυπέλλου, αλλά και φαβορί για την παρουσία της και στο επόμενο Champions League. Σούπερ η παράδοση, 12 φορές έχει υποδεχθεί γερμανικές ομάδες, μετρά επτά νίκες και μόλις μια ήττα.

Η Ντόρτμουντ πέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Λάτσιο και της Μπριζ, κατέκτησε την 1η θέση του ομίλου και στόχος της να κάνει μια μεγάλη πορεία στη φετινή διοργάνωση. Ο Χάαλαντ με έξι γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ στη φάση των ομίλων και φιλοδοξεί να συνεχίσει έτσι. Βέβαια, η ομάδα δεν έχει ανάλογη εικόνα και στη Bundesliga, έχει μείνει πίσω και θα δώσει μάχη για μια θέση στην τετράδα. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται στα νοκ-άουτ του Champions League για έβδομη φορά στις οκτώ τελευταίες εμφανίσεις της. Οι Βεστφαλοί δεν έχουν προχωρήσει πέρα από τον γύρο των «16» από το 2016/17.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι: Στην Arena Naţională του Βουκουρεστίου η Ατλέτικο θα κάνει τα πάντα για να πάρει το προβάδισμα στη φάση των «16» εις βάρος της Τσέλσι. Οι Μαδριλένοι δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν την πρωτιά, μιας και η Μπάγερν ήταν… ανίκητη! Ετσι, αρκέστηκαν στη 2η θέση και στον δύσκολο δρόμο για την πορεία προς τον τελικό! Ωστόσο, εντός συνόρων τα πάει περίφημα και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απόλυτη ισορροπία στα μεταξύ τους ματς, δυο νίκες για κάθε ομάδα, τρεις ισοπαλίες και 11 γκολ η καθεμία.

Η Τσέλσι δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να φτάσει στην 1η θέση του ομίλου και να πάρει το… καλό εισιτήριο! Αήττητοι οι Μπλε (μόλις δυο ισοπαλίες), ωστόσο απέναντί τους βρήκαν την Ατλέτικο και το έργο πρόκρισης γίνεται πιο δύσκολο. Βέβαια, από τότε άλλαξαν πολλά… Οι Λονδρέζοι άλλαξαν τεχνικό, ο Τούχελ διαδέχθηκε τον Λάμπαρντ και βάζει τη σφραγίδα του.

Λάτσιο – Μπάγερν: Οι Λατσιάλι κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους τη Μπριζ και μπορεί να είχαν τέσσερις ισοπαλίες στη φάση των ομίλων, ωστόσο πήραν τη 2η θέση. Οι Ιταλοί είναι το αουτσάιντερ στο ματς με τη Μπάγερν, ωστόσο θα κάνουν τα πάντα να βάλουν δύσκολα στους Βαυαρούς. Εντός συνόρων δίνει μάχη για μια θέση στην τετράδα, ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της.

Οι Βαυαροί στα καλύτερά τους. Αήττητοι στον όμιλο, θέλουν να φτάσουν ξανά στην κατάκτηση του Champions League. H Μπάγερν κατέκτησε τα πάντα εντός κι εκτός συνόρων, με τελευταίο κατόρθωμα την κούπα στο Μουντιάλ συλλόγων, όπου επικράτησε 1-0 της Τίγκρες. Η ομάδα του Φλικ είναι στην κορυφή της Bundesliga και οδεύει προς την κατάκτηση ακόμα ενός πρωταθλήματος. Για 13η διαδοχική φορά στα νοκ άουτ ματς, έχει πάρει την πρόκριση 10 από τις 12 τελευταίες φορές!

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης: Οι Μπεργκαμάσκι είναι ξανά στα νοκ άουτ παιχνίδια του Champions League. H Aταλάντα πήρε την πρόκριση πίσω από τη Λίβερπουλ, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Άγιαξ. Ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, μπορεί και χωρίς τον Παπου Γκόμες. Σκληρή μάχη στη Serie A για μια θέση στην τετράδα.

Η Ρεάλ μπήκε με το αριστερό στο φετινό Champions League, φλέρταρε με τον αποκλεισμό, ωστόσο με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς κατάφερε να βρεθεί στη φάση των «16» και μάλιστα ως πρώτη! Οι Μαδριλένοι έμειναν εκτός κυπέλλου, έχουν μείνει πίσω από την κορυφή της LaLiga και πλέον ρίχνον όλο το βάρος στο Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει καθένα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της UEFA Champions League εναντίον ιταλικών ομάδων, όταν πριν από αυτό το σερί είχαν μόλις τρεις νίκες στα 16 ταξίδια τους στην Ιταλία. Βρήκαν επίσης τα δίχτυα σε κάθε έναν από τους 19 τελευταίους αγώνες εναντίον ιταλικών ομάδων.

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι: Στην Puskás Aréna της Βουδαπέστης η πρώτη αναμέτρηση λόγω… κορονοϊού! Η Γκλάντμπαχ έκανε μεγάλες εμφανίσεις στη φάση των ομίλων, ωστόσο οι δυο τελευταίες ήττες λίγο έλειψε να την αφήσουν εκτός. Πήρε τη 2η θέση, όμως η κλήρωση δεν ήταν… σύμμαχος και καλείται να κάνει την υπέρβαση κόντρα στη Σίτι. Εντός συνόρων πάντως δεν πείθει, δίνοντας μάχη για μια θέση στην τετράδα.

Η Σίτι είναι άλλη ομάδα μετά τον Δεκέμβρη, σπάει κάθε ρεκόρ στην Αγγλία και πλέον είναι το τεράστιο φαβορί για την επιστροφή στην κορυφή. Οι «Πολίτες» βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, μετρούν 16 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θέλουν να τα κατακτήσουν όλα! Στη φάση των ομίλων ήταν αήττητοι, παραχωρώντας μόλις μια ισοπαλία στην Πόρτο! Ογδοη σερί σεζόν στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, το καλύτερο σερί αγγλικής ομάδας, ενώ μετρούν τέσσερις σερί προκρίσεις!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X