Ρεάλ vs Σίτι: Θέλουν την ευρωπαϊκή κυριαρχία την επόμενη δεκαετία! (Poll)

Ρεάλ vs Σίτι: Θέλουν την ευρωπαϊκή κυριαρχία την επόμενη δεκαετία! (Poll)

Νέα σεζόν με φαβορί στο Champions League! Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης άρχισαν τη σεζόν με όνειρα για πορεία μέχρι την κορυφή. Δυο ομάδες που ξέρουν να κάνουν τη διαφορά στη διοργάνωση, δυο σύλλογοι που ξέρουν να «χτίζουν» για να πρωταγωνιστούν.  H επόμενη δεκαετία θα βρει τις συγκεκριμένες ομάδες με κορμό που θα ζηλέψουν αρκετές…

Η Σίτι του μέλλοντος!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σίτι, βασισμένη στο εντυπωσιακό πλάνο του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε στο στόχο της, αλλά δε μένει στο τρεμπλ. Στόχος της να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία χρόνια, ελπίζοντας πως… καθοδηγητής θα είναι ο Καταλανός τεχνικός. O  Πεπ δέθηκε με τον σύλλογο, χτίζει την «αυτοκρατορία» και μπορεί  να τονίζουν όλοι πως το 2025 θα είναι ο τελευταίος του χρόνος στo Μάντσεστερ, ωστόσο ξεχνούν πως το 2016 ο ίδιος έλεγε πως μέχρι το 2019 θα μείνει στην ομάδα. Σίτι και Πεπ δημιουργούν την ομάδα του μέλλοντος  και για το λόγο αυτό αποσκοπούν σε πολυετή συμβόλαιο, ώστε οι προσθήκες που θα ακολουθήσουν απλά να «κουμπώνουν» στον κορμό.

Ενισυχμένες αποδοσεις στους αγώνες της Premier League!

Ο Πεπ τα δύο πρώτα τρόπαια του Τσάμπιονς Λιγκ τα πήρε με το τίκι τάκα, το τρίτο το πήρε με τελείως διαφορετικό τρόπο, το πήρε με τα κορμιά. Με τον Ντίας, με τον Στόουνς, με τον Ακάνζι, με τον Ρόδρι, με τον Χάαλαντ, με τον Ακέ. Και με άλλο ποδόσφαιρο, με κυνισμό, με λιγότερες τελικές από τον αντίπαλο, με λιγότερες επιθέσεις, με παίκτες που εμπιστεύεται! Στο υπάρχον ρόστερ οι 22 από τους 24 ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο τουλάχιστον για την επόμενη τριετία, ενώ αυτό του Κέβιν Ντε Μπρόινε ολοκληρώνεται το 2025.

Ο πρώτος της σκόρερ, Έρλινγκ Χάαλαντ έχει συνεργασία μέχρι το 2027, όπως και οι Γκρίλις, Ρόδρι, Φόντεν, Ακάνζι, Ντίας, Ακε, Κόβασιτς, , ενώ τα νέα αποκτήματα, Γκβάρντιολ, Ντοκού μέχρι το 2028. Για την επόμενη πενταετία έχουν υπογράψει και παίκτες – κλειδιά, όπως ο Φίλιπς, ο Αλβαρες και ο Νούνιες. Η Σίτι ακολουθεί πιστά το πλάνο, οι μεταγραφές είναι στοχευμένες και το ρόστερ της, δεμένο όσο λίγα, αποτελεί εγγύηση για το μέλλον!

Η Ρεάλ με… πιλότο τις διαδοχικές κούπες!

Τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο στις μεταγραφές, προσέχει για να… έχει και ο Φλορεντίνο Πέρεθ μπορεί να υπερηφανεύεται πως βρήκε το μυστικός της επιτυχίας. Η ομάδα που πήρε τρία διαδοχικά Champions League, ο σύλλογος που κατέκτησε πρόπερσι το δυσκολότερο τρόπαιο θέλει να παραμείνει στο μονοπάτι των επιτυχιών. Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να λέει «αντίο» το επόμενο καλοκαίρι (φαβορί να τον διαδεχθεί ο Τσάμπι Αλόνσο), ωστόσο το πρότζεκτ των μεγάλων σε διάρκεια συμβολαίων δεν αλλάζει.

LaLiga σε Live Streaming*

Η έλευση του Μπέλινγκχαμ ήταν ακόμα μια επένδυση για ένα ισχυρό μέλλον, για το λόγο αυτό, ο Βρετανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έξι ετών! Στο ρόστερ των 23 παικτών που υπολογίζει ο Καρλέτο Αντσελότι οι 15 έχουν συνεργασίες από το 2025 κι έπειτα. Αλάμπα, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Γκιουλέρ, Ροντρίγκο, Ντίας, είναι παίκτες έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά.

Ο 33χρονος Κρόος, ο 37χρονος Μόντριτς, ο 32χρονος Βάθκεθ, και ο 33χρονος Νάτσο έχουν συμβόλαιο το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ουσιαστικά θα αφήσουν τη θέση τους στο νέο αίμα του συλλόγου. Ο Βινίσιους είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο εκτός από πλουσιοπάροχο θα είναι και πολυετές.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ 

Σχολιάστε

X