Premier League: Υπάρχει ομάδα για να «γκρεμίσει» τη Σίτι; (Poll)

Premier League: Υπάρχει ομάδα για να «γκρεμίσει» τη Σίτι; (Poll)

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη! Η Premier League γι’ ακόμα μια σεζόν έκλεψε τις εντυπώσεις και τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει Λίγκα που μπορεί να της αποσπάσει τη σκυτάλη. Η Σίτι εξασφάλισε το τρίτο διαδοχικό της πρωτάθλημα, αν και αυτή η επιτυχία δεν ήρθε εύκολα. Η Αρσεναλ του Αρτέτα στα ¾ της σεζόν έβαλε δύσκολα στον Πεπ, το ποδόσφαιρο που έπαιξε αποθεώθηκε, όμως οι λύσεις της Μάντσεστερ ήταν πολλές. Η κυριαρχία της ομάδας του Γκουαρδιόλα επιβεβαιώθηκε και η Ευρώπη υποκλίθηκε στο μεγαλείο της. Τι θα γίνει φέτος; Μπορεί οι Gunners να πάρουν τα ηνία από τη Σίτι; Είναι σε θέση η Γιουνάιτεντ έπειτα από 11 χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα; Μπορεί την έκπληξη η Νιουκάστλ;

Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League!

Σίτι για τέταρτο σερί πρωτάθλημα;

Πως θα παρουσιαστεί η Σίτι; Μπορεί η ομάδα που κατέκτησε το τρεμπλ να παραμείνει πνευματικά συγκεντρωμένη και να διατηρηθεί στην κορυφή της Αγγλίας; Στόχος της να γράψει ιστορία με την τέταρτη διαδοχική κατάκτηση. Μπορεί η αποχώρηση του Γκουντογκάν, του Μαχρέζ και του Γουόκερ (είναι με το ένα πόδι εκτός) να επηρεάσουν την ομάδα; Οι λύσεις είναι πολλές, η εξαιρετική αμυντική λειτουργία, η εντυπωσιακή γραμμή κρούσης και η μεταγραφή του Κόβασιτς της δίνουν και πάλι το πάνω χέρι για το φετινό πρωτάθλημα. Κυρίως, η παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αποτελεί εγγύηση για τον σύλλογο.

Είναι πολλά τα λεφτά που έδωσε η Άρσεναλ!

Είναι η Άρσεναλ η ομάδα που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον τέταρτο διαδοχικό τίτλο της Σίτι; Κανείς δεν αμφιβάλλει για τη σοβαρότητα της αυτές τις μέρες. Για αρκετά χρόνια δεν έπειθε με τη στρατηγική της, αλλά οι κινήσεις της αυτό το καλοκαίρι έγιναν με ανατριχιαστική αποτελεσματικότητα.

Οι κορυφαίοι στόχοι του Αρτέτα εντοπίστηκαν και βρέθηκαν ήδη στην ομάδα, κάτι που σημαίνει πως θα είναι πανέτοιμοι στην αρχή της σεζόν. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, για πρώτη φορά τόσο ήρεμο τα τελευταία χρόνια. Πολυτέλεια για τον Αρτέτα είναι ότι, επιτέλους, μπορεί να βελτιώσει την ομάδα του με προσεκτικές αλλαγές. Την περασμένη σεζόν η Άρσεναλ η νεανική ομάδα ήταν εξαιρετική, αλλά η απουσία εμπειρίας της στέρησε την ευκαιρία να παλέψει μέχρι τέλους.

Build A Bet* στους αγώνες της Premier League!

Ο Ντέκλαν Ράις έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην Premier League (105 εκατ. λίρες), ωστόσο έχει τον χαρακτήρα να αντέξει την πίεση και να δώσει στη μεσαία γραμμή τη φρεσκάδα που έλειψε πέρσι. Η υπογραφή του Χάβερτς φαίνεται σαν ένα στοίχημα, αλλά ο Αρτέτα πιστεύει πως κάνει την ομάδα πιο παραγωγική. Ο Τίμπερ θα προσθέσει αθλητικότητα και ευελιξία στην άμυνα. Αν έρθει και ο Κβαρατσχέλια, τότε, η Άρσεναλ μπορεί και να παρουσιαστεί με τον τίτλο του φαβορί.

Θα επιστρέψει στην κορυφή η Γιουνάιτεντ;

Από τη στιγμή που ο Φέργκιουσον αποσύρθηκε το 2013 η αυτοκρατορία όντως κατέρρευσε. Ωστόσο, έπειτα από έντεκα χρόνια το κύμα αισιοδοξίας είναι δυνατό κι ένας νέος τεχνικός, ο Ερικ Τεν Χαγκ έδωσε στους φίλους της ομάδας την ελπίδα πως μπορεί να έρθει η επιστροφή στην κορυφή της PL. H κατάκτηση του League Cup έφερε ενθουσιασμό, αλλά μέχρι τον τίτλο η διαφορά είναι μεγάλη. Ο Ολλανδός είχε τον χρόνο να περάσει τη φιλοσοφία του, ο ερχομός του Μάουντ έκανε την ομάδα πιο ευέλικτη στο κέντρο, ενώ η έλευση του Ονάνα μπορεί να βελτιώσει την αμυντική γραμμή. Από τη στιγμή που ο Χόιλουντ ντυθεί στα κόκκινα, τότε η Γιουνάιτεντ στέκεται περισσότερο από ποτέ στα «θέλω» του Τεν Χαγκ. Ο ίδιος θέλει να έχει ένα καλό επιθετικό transition, γι αυτό και χρειάζεσαι πολύ καλό πρέσινγκ! Μπορεί όμως η Μάντσεστερ να υποσκελίσει τη Σίτι; Ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θα είναι η αρχή.

Κορυφαίο Live Στοίχημα στην Premier League!

Λίβερπουλ με δόση… φρεσκάδας

Λίβερπουλ, η περσινή απογοήτευση της Premier League! Oι Reds έσωσαν στο τέλος την ευρωπαϊκή παρτίδα, ωστόσο έμειναν εκτός Champions League. Xέντερσον, Φαμπίνιο, Φιρμίνο, Κεϊτά και Μίλνερ αποτελούν παρελθόν, ωστόσο η έλευση των Σομποσζλάι, ΜακΑλιστερ έφερε περισσότερη ταχύτητα στον άξονα. Οι μεταγραφές θα συνεχιστούν και ο Κλοπ ευελπιστεί πως η σεζόν θα είναι καλύτερη σε σχέση με πέρσι. Βαρόμετρο η παρουσία του Σαλάχ, ωστόσο δύσκολα θα δούμε τη Λίβερπουλ ξανά στην κορυφή.

Η Νιουκάστλ έκανε την έκπληξη και μπήκε στην τετράδα, ωστόσο τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στοχευμένες κινήσεις, εξαιρετική τακτική κι ένας κόουτς, ο Εντι Χάου που ξέρει πως να δώσει το κάτι παραπάνω. Ομάδα που δεν μπορεί να υποτιμηθεί και η παρουσία των Τονάλι, Μπαρνς την κάνει ακόμα πιο ποιοτική.

Τσέλσι και Τότεναμ αποτελoύν… στοίχημα και κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Οι Μπλε χωρίς Ευρώπη, αλλά με τον Ποτσετίνο στον πάγκο ελπίζουν πως θα αφήσουν στο παρελθόν την καταστροφική περσινή και θα μπουν ξανά στην τετράδα. Πολλές οι αλλαγές, αποχώρησαν οι Μάουντ, Κόβασιτς, Χάβερτς, Κουλιμπαλί, Πούλισικ, Μεντί, Λόφτους – Τσικ, ωστόσο, Ν’Κουνκού, Τζάκσον και Αντζελο προσφέρουν φρεσκάδα, κάτι που έλειψε πέρσι!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X