Ολυμπιακός - Μπουντούτσνοστ: Για το σερί οι Πειραιώτες!

Ολυμπιακός – Μπουντούτσνοστ: Για το σερί οι Πειραιώτες!

Εναρξη: 21:30, 30/11/2018
Γήπεδο: ΣΕΦ (14.500), Πειραιάς

Ο Ολυμπιακός  (5-4) υπερκέρασε το εμπόδιο της Μπάγερν στο Μόναχο, της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ και θέλει να χτίσει σερί επικρατώντας και της… ζημιάρας Μπουντούτσνοστ (2-7).

Οι ομάδες με τις δύο πιο σημαντικότερες νίκες στην 9η αγωνιστική τα λένε σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τη Ρεάλ σε ήττα, ενώ το ίδιο έκανε και η Μπουντούτσνοστ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι ερυθρόλευκοι είναι στο 2-2 εντός με τον Μπλατ και θέλουν να μετατρέψουν ξανά την έδρα τους σε απόρθητο… φρούριο. Η Μπουντούτσνοστ είναι στο 0-3 εκτός, αλλά παρουσιάζεται χωρίς άγχος.

Ο Άλεν Όμιτς έχει αποδειχθεί μία μεγάλη αποκάλυψη της Μπουντούτσνοστ με 10 πόντους και 5.4 ριμπάουντ ανά αγώνα. Μόνο τέσσερις παίκτες στην διοργάνωση έχουν πιο καλή επίδοση από τα 2.9 επιθετικά ριμπάουντ ανά ματς. Ένας εξ αυτών είναι ο σέντερ των Πειραιωτών Νικόλα Μιλουτίνοφ έχοντας Μ.Ο. 3.2. Βρίσκεται στην πρώτη θέση και είναι επικεφαλής της κατάταξης των συνολικών ριμπάουντ με μέσο όρο 7.3. Είναι τρίτος στα μπλοκ με 1.1 και ενώ έχει 10.2 πόντους ανά ματς. Αυτή η… αναμέτρηση και… σύγκρουση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Η τελευταία φορά που οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν ήταν το 1999-2000 στην Euroleague με τα πράγματα να είναι… μοιρασμένα με μία νίκη για τον εκάστοτε γηπεδούχο.

Ο Ζακ Λεντέι έχει αποδειχθεί σε έναν… ασυνήθιστο ήρωα με 8.4 πόντους και 4.2 ριμπάουντ σε 16 λεπτά ανά αγώνα. Ωστόσο σε πέντε νίκες του Ολυμπιακού έχει παίξει πολύ καλύτερα, κάνοντας doudle double σε τέσσερα από αυτά τα ματς. Στον αντίποδα, η Μπουντούτσνοστ έχει μόλις δύο νίκες φέτος. Σε αυτά τα δύο ματς είχε 96.0 μέσο όρο πόντων με 61.4% στα τρίποντα. Σε άλλα επτά ματς η ομάδα έχει 64.7 μέσο όρο πόντων και 36.0% στα τρίποντα. Η ομάδα από το Μαυροβούνιο έχει 17.5 τρίποντα στις νίκες και 7.1 στις ήττες.

Αξιζει να σημειωθεί, πως οι Νίκολα Ιβάνοβιτς, Σουάντ και Σιντ Σέχοβιτς, Φίλιπ Μπάροβιτς και Πέταρ Πόποβιτς θα παίξουν απόψε με το Μαυροβούνιο στη Λετονία και αμέσως θα πετάξουν για Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X