Ολυμπιακός - Εφές Αναντολού: Μεγάλο ραντεβού στην Πόλη!

Ολυμπιακός – Εφές Αναντολού: Μεγάλο ραντεβού στην Πόλη!

Εναρξη: 19:30, 18/02/2021
Γήπεδο: SINAN ERDEM SPORTS HALL

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει μετά τις διαδοχικές ήττες, ωστόσο έχει δύσκολη αποστολή στην Πόλη με την Εφές Αναντολού. 

Ψάχνει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει τέλος στο σερί τεσσάρων ηττών και στόχος του απόψε στην έδρα της Εφές να παρουσιαστεί βελτιωμένος για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της οκτάδας. «Κοιτάμε να κερδίσουμε το ματς. Πιστεύουμε πως έχουμε πιθανότητες και μαθηματικά δεν είμαστε εκτός. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για να τα καταφέρουμε. Αυτό είναι στη φύση της ομάδας και αυτή είναι η δουλειά μας για φέτος. Του χρόνου είναι μια άλλη δουλειά» τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την κακή εμφάνιση και την εντός έδρας ήττα 77-88 από τον Παναθηναϊκό στις αρχές του μήνα, ωστόσο εκτός έδρας δείχνουν ένα καλύτερο πρόσωπο, κάτι που φαίνεται από το 7-5 που είναι το σερί τους μακριά από το ΣΕΦ. Λείπει εδώ και πολλές εβδομάδες ο φόργουορντ Παπανικολάου. Πρόβλημα και με τον φόργουορντ Χάρισον που τραυματίστηκε στο φιλικό της Δευτέρας με τον Χαρίλαο Τρικούπη και τέθηκε νοκ άουτ. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Βεζένκοφ.Πλούσια η μεταξύ τους παράδοση στη EuroLeague, με 12 νίκες της Εφές και επτά του Ολυμπιακού στην Πόλη.

Ανεβασμένη η Εφές!

Στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν η Εφές (13-10) βρήκε ρυθμό, πατήματα, βγάζει τον καλό της εαυτό και δείχνει μια σταθερότητα που έλειψε στην αρχή της φετινής EuroLeague. Eξαιρετική η Εφές στη Βαρκελώνη, επικράτησε 88-86 της Μπαρτσελόνα κι έφτασε τις πέντε νίκες στην τελευταία εξάδα αγώνων! Με 13 νίκες στη σεζόν είναι πλέον στην οκτάδα, ενώ έχει και ματς λιγότερο, με τη Μακάμπι εκτός έδρας. Αήττητη εντός συνόρων, είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στην Τουρκία. Στον πρώτο γύρο είχε φύγει νικήτρια με 84-79 από τον Πειραιά. ««Ο Ολυμπιακός έχει μία σκληρή άμυνα. Ο Σλούκας και ο Σπανούλης είναι οι ηγέτες και σκοράρουν, ο ΜακΚίσικ παίζει συνεχώς “ένας εναντίον ενός”, ο Πρίντεζης έχει εμπειρία. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, είναι αναγκαίο να κερδίσουμε στην μάχη για τα πλέι-οφ. Πρέπει να μοιράσουμε σωστά την μπάλα και να παίξουμε με δύναμη στην άμυνα» τόνισε ο κόουτς, Αταμάν. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Πλάις.

Ολυμπιακός – Εφές Αναντολού, η παράδοση

Από την έναρξη της Euroleague το 2000, Ολυμπιακός και Εφές έχουν συναντηθεί αρκετά. Θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον για 46η φορά – και 41 από αυτές τις αναμετρήσεις ήρθαν στην τρέχουσα μορφή της EuroLeague. Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα με 24 νίκες και 21 ήττες, ωστόσο οι Τούρκοι μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες. Ολυμπιακός και Εφές βρέθηκαν αντιμέτωποι δύο φορές στα Playoff της EuroLeague, το 2013 και το 2017. Ο Ολυμπιακός επικράτησε και τις δύο φορές, αν και οι δύο ομάδες έφτασαν και στα πέντε παιχνίδια.

Ολυμπιακός – Εφές: 79-84 (Ευρωλίγκα 2020-21)
Εφές – Ολυμπιακός: 91-79 (Ευρωλίγκα 2019-20)
Ολυμπιακός – Εφές: 67-86 (Ευρωλίγκα 2019-20)
Εφές – Ολυμπιακός: 75-65 (Ευρωλίγκα 2018-19)
Ολυμπιακός – Εφές: 88-81 (Ευρωλίγκα 2018-19)
Ολυμπιακός – Εφές: 89-82 (Ευρωλίγκα 2017-18)
Εφές – Ολυμπιακός: 58-61 (Ευρωλίγκα 2017-18)
Ολυμπιακός- Εφές: 87-78 (Ευρωλίγκα 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X