Παναθηναϊκός - Μπούντουτσνοστ: Νίκη και περιμένει…Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ

Παναθηναϊκός – Μπούντουτσνοστ: Νίκη και περιμένει…Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ

Έναρξη: 21:00, 04/04/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ, Αθήνα

Τελευταία αγωνιστική στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας και ο Παναθηναϊκός θέλει ακόμη μία νίκη, κόντρα στη Μπούντουτσνοστ, για να εξασφαλίσει τουλάχιστον την 7η θέση. Εάν κερδίσει μάλιστα και η ΤΣΣΚΑ τη Μπασκόνια στη Μόσχα, θα στείλει τους «πράσινους» έκτους, πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε περίπτωση που ηττηθεί η ρώσικη «αρκούδα», θα τύχει εκείνη με τον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει και το σενάριο να χάσει ο εξάκις πρωταθλητής Ευρώπης. Τότε τα πράγματα περιπλέκονται πάρα πολύ, κάτι που δεν θέλει να σκέφτεται σε καμία περίπτωση. Παίζει απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα, η οποία δεν έχει πετύχει καμία εκτός έδρας νίκη.

Παράταση… η πρόκριση για τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός…ανέβαλε την πρόκρισή του μετά την ήττα από τη Ρεάλ (73-74), με απίστευτο και πολύ δύσκολο τρίποντο του Ρούντι στη λήξη του χρόνου. Την Κυριακή μάλιστα έχασε απρόσμενα από το Περιστέρι (80-72), υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Καθοριστική η απουσία του Καλάθη για προληπτικούς λόγους. «Το σημαντικό ήταν να μην τραυματιστεί κανείς γιατί έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της χρονιάς» είπε ο Ρικ Πιτίνο μετά το τελευταίο ματς. Πράγματι, όλοι οι παίκτες παραμένουν στη διάθεσή του, πέραν του μόνιμου απόντος Παππά.

Μαχητική, αλλά μέχρι εκεί η Μπούντουτσνοστ
Η ομάδα του Μαυροβουνίου το πάλεψε όσο γινόταν στη Βαρκελώνη, όμως δεν άντεξε παραπάνω και ηττήθηκε στο τέλος με 93-85. Αξιοσημείωτο πως πέτυχε στο ματς 12/26 τρίποντα. Το ματς της ζωής του έκανε ο Ντανίλο Νίκολιτς (25 πόντους), διψήφιοι και οι Γκόρνιτς, Μπελ (από 11 πόντους).

Χωρίς άγχος πλέον, θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με ανταγωνιστικό πρόσωπο. Το μυαλό της στρέφεται περισσότερο πλέον στην Αδριατική Λίγκα.. Παίζει την ερχόμενη Κυριακή (7/4) εκτός έδρας με την Τσεντεβίτα και ο νικητής περνάει στον τελικό.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X