Κάλιαρι - Γιουβέντους: Ο Κεν κάνει τη διαφορά στην «Κυρία»

Κάλιαρι – Γιουβέντους: Ο Κεν κάνει τη διαφορά στην «Κυρία»

Εναρξη: 22:00, 02/04/2019
Γήπεδο: Sardegna Arena, Κάλιαρι

Η Γιουβέντους με το μυαλό στον… Αγιαξ και το Champions League, αλλά και τον Κεν να κάνει τη διαφορά φιλοξενείται στη Σαρδηνία με από την Κάλιαρι.

Με σύμμαχο την έδρα η Κάλιαρι
Η δύναμη της έδρας είναι αυτή που κρατά την Κάλιαρι στη Serie A, μιας κι εκεί έχει συγκεντρώσει το 80% της φετινής βαθμολογικής συγκομιδής της. Bέβαια, το μεγάλο βήμα παραμονής ήρθε μακριά από το γήπεδο της, επικράτησε 3-0 της Κιέβο, έσπασε αρνητικό σερί 12 αγώνων χωρίς τρίποντο εκτός έδρας και βρέθηκε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Κι όλα αυτά χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, τον φορ Παβολέτι, ο οποίος πάντως επιστρέφει από τιμωρία.

Με Κεν η Γιουβέντους
Μπορεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να δηλώνει ότι το μυαλό δεν πρέπει να είναι στα ματς με τον Αγιαξ, αλλά στο πώς θα εξασφαλιστεί και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αλλά στο Τορίνο το μόνο που σκέφτονται είναι το Champions League. Η Γιούβε δεν έπαιξε στο μάξιμουμ, αλλά έκανε το καθήκον της στη Serie A και επικράτησε 1-0 της Εμπολι, μένοντας έτσι στους +15 από τη Νάπολι! Τα βλέμματα στράφηκαν στον Μόιζε Κεν, ο οποίος βρήκε δίχτυα κι έδωσε το τρίποντο στην «Κυρία». Ποιος είναι όμως ο 18χρονος σταρ; Ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έκανε ποτέ ντεμπούτο με τη Γιουβέντους, είναι ο δεύτερος πιο νέος (σε ηλικία 19 ετών και 23 ημερών) που πέτυχε γκολ σε αγώνα της εθνικής Ιταλίας, είναι ο νεότερος ever που σκόραρε σε δύο σερί ματς της Σκουάντρα Ατζούρα, έχει βρει δίχτυα και στα τρία τελευταία ματς (Φινλανδία, Λιχτενστάιν, Εμπολι), έχει 5 γκολ σε 364 λεπτά μέσα στο 2019 (ένα κάθε 72), έχει δώσει έξι βαθμούς στους Μπιανκονέρι (Ουντινέζε, Εμπολι), έγινε ο πιο νεαρός (19 ετών και 31 ημερών) μετά τον Μάριο Μπαλοτέλι (18 ετών και 242 ημερών) που έφτασε στα 8 γκολ στη Serie A, υπολογίζοντας και αυτά που έβαλε πέρυσι στη Βερόνα, όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός. Ο Κεν παίρνει την ευκαιρία του, τώρα που ο Κριστιάνο είναι εκτός λόγω τραυματισμού!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σέριε Α με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X