Παναθηναϊκός - Euroleague: Ποτέ κανείς από το 0-2!

Παναθηναϊκός – Euroleague: Ποτέ κανείς από το 0-2!

Game 3 στο καυτό ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ σε ματς δίχως αύριο και θέλει να κάνει κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία στη Euroleague!

Να σπάσει την κατάρα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Αθήνα χωρίς το… πλεονέκτημα στις αποσκευές του και πλέον υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης με την πλάτη στον τοίχο. «Συγχαρητήρια στην ομάδα για την δουλειά, αλλά συνεχίζουμε γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει και το ξέρουμε» τόνισε ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος ξέρει πως καμία ομάδα δεν έχει επιστρέψει ποτέ από το 0-2. Ειδικότερα, από τη σεζόν 2008-09 όπου κι έκαναν ντεμπούτο οι best of 5 σειρές σε playoffs της Euroleague, ποτέ η ομάδα που προηγήθηκε με 2-0 δεν αποκλείστηκε. Ο Παναθηναϊκός στο καυτό ΟΑΚΑ, μιας και υπάρχει ήδη Sold out θα επιχειρήσει να μειώσει και στη συνέχεια να φέρει τη σειρά στα ίσα.

Οι «πράσινοι» πάντως στο παρελθόν έχουν αγγίξει την ολική ανατροπή. Στη σειρά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη σεζόν 2013-14, οι Ρώσοι προηγήθηκαν με 2-0, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 2-2, αλλά στο Game 5 ηττήθηκε με 74-44. Κάτι παρόμοιο έκαναν την ίδια σεζόν κι οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν με 2-0, ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ ισοφάρισε σε 2-2, όμως στο Game 5 έχασε με 83-69. Πάντως, ο κόουτς του Παναθηναϊκού φρόντισε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών, έχει πίστη για την επιστροφή στην Ισπανία, κάτι που τόνισε με την ανάρτησή του «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε κάθε έκφανση του παιχνιδιού εξαιτίας του τρομερού τους σουτ και τους μεγέθους τους. Απόψε δεν ήμασταν. Πρέπει να κερδίσουμε δύο ματς, για να πάμε πίσω στη Μαδρίτη. Κάνω ήδη κράτηση ξενοδοχείου», ανέφερε ο Ρικ Πιτίνο. Βέβαια, οι Μαδριλένοι μετρούν πλέον εφτά διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού. Πέρσι, στα playoffs πέτυχαν τρεις συνεχόμενες μετατρέποντας το 1-0 σε 1-3. Φέτος στην regular season επικράτησαν και στις δύο αναμετρήσεις, ενώ ήδη προηγούνται με 2-0 στα φετινά playoffs.

Η σειρά των αγώνων
Ρεάλ – Παναθηναϊκός 2-0

Game 1: Ρεάλ – Παναθηναϊκός 75-72

Game 2: Ρεάλ – Παναθηναϊκός 78-63

Game 3: Παναθηναϊκός – Ρεάλ 23/4

* Game 4: Παναθηναϊκός – Ρεάλ 25/4

* Game 5: Ρεάλ – Παναθηναϊκός

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X