Ζενίτ - Παναθηναϊκός: Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη!

Ζενίτ – Παναθηναϊκός: Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη!

Εναρξη: 24/10/2019, 20:00
Γήπεδο:  Sibur Arena, Αγία Πετρούπολη

Μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, που έγινε η δεύτερη σερί για το «τριφύλλι» (1-2), η συνέχεια θέλει τους «πράσινους» να αναζητούν την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Euroleague. O Παναθηναϊκός ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Αγία Πετρούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Ζενίτ, η οποία προέρχεται από το «διπλό» στο ΣΕΦ.

Η Ζενίτ δεχόμενη κατά μέσο όρο 85 πόντους ανά αγώνα μετά από δύο αγωνιστικές έκανε καλή αμυντική δουλειά την περασμένη εβδομάδα κρατώντας τον Ολυμπιακό στους 68 πόντους, παρότι το ματς πήγε παράταση. Είναι κομβικό στοιχείο αυτό για τη Ζενίτ. Ο αμυντικός ρυθμός. Εάν κρατήσει την καλή αμυντική εικόνα και αρχίσει να σκοράρει κατά μέσο όρο πάνω από 65 πόντους θα μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη.

Για το πρώτο διπλό ο Παναθηναϊκός

Οι “πράσινοι” από την άλλη έχουν δεχθεί 29 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο σε κάθε ένα από τα δύο πρώτα ματς της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός επίσης έδειξε αδυναμία στο να διαχειρίζεται και να κρατάει τις υπέρ του διαφορές. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει δραστικά το πως τελειώνει και διαχειρίζεται τα ματς. Ζενίτ και Παναθηναϊκός δεν έχουν παίξει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Απο τα προηγούμενα 77 ματς που ο Πεδουλάκης βρέθηκε στους πάγκους της Εuroleague, μόνο σε τρία έτυχε να τεθεί αντίπαλος του Τζοάν Πλάθα ο οποίος με τη σειρά του θα κοουτσάρει το 170ο παιχνίδι του στην EuroLeague. Βέβαια, ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετώπισε ποτέ τον Καταλανό ως τεχνικός του Περιστερίου ή της Ούνικς Καζάν, παρά μόνο ως προπονητής του «τριφυλλιού» τις σεζόν 2012-13 και 2013-14. Μάλιστα μετράει δύο νίκες έναντι μίας του Πλάθα.

Το ρεκόρ του Καλάθη
– Ο Νικ Καλάθης έχει σκοράρει τουλάχιστον 10 πόντους στα 13 από τα 14 τελευταία ματς, ενώ συνολικά έχει υπάρξει 113 φορές βασικός. Τελευταία φορά που ήρθε από τον πάγκο ήταν τον Ιανουάριο του 2016. Είναι 4ος στο σύστημα αξιολόγησης με 22.3 βαθμούς, 3ος σε ασίστ με 6.3 ανά αγώνα και 5ος σκόρερ με 19.0 πόντους.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X