Καραμπάκ - ΑΠΟΕΛ: Χωρίς περιθώρια οι Κύπριοι

Καραμπάκ – ΑΠΟΕΛ: Χωρίς περιθώρια οι Κύπριοι

Εναρξη: 19.55, 24/10/2019
Γήπεδο: «Μπαχράμοφ Στέιντιουμ»

Ο ΑΠΟΕΛ μετρά δυο ήττες στον όμιλο του Europa League και κόντρα στην Καραμπάκ θέλει νίκη για να ξαναμπεί στη μάχη της πρόκρισης.

Δεν πείθει εντός η Καραμπάκ
Η Καραμπάκ ήταν εντυπωσιακή στο Λουξεμβούργο διέλυσε με 4-1 τη Ντουντελάνζ και την έπιασε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Αλλωστε, είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Σεβίλλη. Πλέον, ενδεχόμενη νίκη θα φέρει τους Αζέρους ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στους «32» του Europa League. Bέβαια, εντός έδρας δεν πείθουν με την εικόνα τους, άλλωστε έχουν χάσει στα πέντε τελευταία στο γήπεδό τους. Τελευταία επιτυχία ήταν με τον ΠΑΟΚ το 2016. Το 67% των ευρωπαϊκών επιτυχιών τους έχει επιτευχθεί εκτός έδρας.

ΑΠΟΕΛ για την πρώτη νίκη

Ηττα – σοκ εντός έδρας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με 4-3 από τη Ντουντελάνζ για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος υπέπεσε σε πολλά λάθη. Στην Ισπανία παρουσιάστηκε συγκεντρωμένος, πειθαρχημένος, όμως ηττήθηκε 1-0 από τη Σεβίλλη. Με δυο ήττες βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και κόντρα στην Καραμπάκ το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος. Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε λίγους μήνες μετά το καλοκαιρινό ραντεβού για τα προκριματικά του Champions League, να βρεθούν ξανά στους ομίλους του Europa League. Ο ΑΠΟΕΛ είχε ηττηθεί στην Κύπρο 2-1, αλλά στο Μπακού κέρδισε 2-0 και προκρίθηκε. Βέβαια, στα τελευταία του οκτώ ματς σε φάση ομίλων Champions League/Europa League έχει δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Τελευταία του νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό το 2016. Αιχμή του δώρατος ο Αντρίγια Πάβλοβιτς, ο οποίος έχει πετύχει τα μισά γκολ του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη (5/10).

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X