Αργεντινή - Ισπανία: Για την κορυφή του Mundobasket!

Αργεντινή – Ισπανία: Για την κορυφή του Mundobasket!

Εναρξη: 15.00, 15/09/2019
Γήπεδο:Beijing, Wukesong Sport Arena

Αργεντινή και Ισπανία θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Κίνα.

Αργεντινή, η τεράστια έκπληξη!
Εκανε την τεράστια έκπληξη, αφού κόντρα στα προγνωστικά, η Αργεντινή έφτασε μέχρι τον τελικό. Η ομάδα του εκπληκτικού Σκόλα έδειξε την ποιότητα της και την ψυχή της, έκανε απίθανες εμφανίσεις και εξασφάλισε ένα μετάλλιο. Χρυσό ή ασημένιο; Οι «γκαούτσος» παίζουν εκπληκτική άμυνα, είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους και ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν. Διέλυσαν τη Σερβία και τη Γαλλία παίζοντας όμορφο μπάσκετ. Ηγέτες αυτής της ομάδας είναι φυσικά οι Λουίς Σκόλα και Φακούντο Καμπάτσο. Βγάζουν ψυχή και… παρασύρουν στο ρυθμό τους όλη την ομάδα. Αναζητούν την… εκδίκηση από τους Ισπανούς για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου του 2006 και το χαμένο τρίποντο του Νοτσιόνι στο τέλος. Η Αργεντινή διαθέτει την 5η κορυφαία επίθεση της διοργάνωσης, όπως και στα κλεψίματα. Θα κατακτήσει τη 2η παγκόσμια κούπα της ιστορίας της;

Έβγαλαν ψυχή οι Ισπανοί
Κόντρα στην Αυστραλία η Ισπανία έβγαλε ψυχή, βρέθηκε δυο φορές με την πλάτη στον τοίχο, αλλά η χαμένη βολή του Μιλς στην 4η περίοδο και το άστοχο σουτ του Ντελαβεντόβα στην 1η παράταση οδήγησαν το ματς σε 2ο έξτρα πεντάλεπτο. Γκασόλ, Γιουλ και Ρούμπιο έβγαλαν στο παρκέ την εμπειρία τους και η Ισπανία των προβλημάτων έδειξε πως η ποιότητά της είναι οδηγός για το χρυσό! Οι Ιβηρες αναζητούν τον 2ο παγκόσμιο τίτλο στην ιστορία τους, μετά τη νίκη απέναντι στην Εθνική μας το 2006. Είναι στην 3η θέση της λίστας σε ασίστ και κλεψίματα, με τον Ρούμπιο ηγετη σε αυτές τις δυο κατηγορίες. Μαρκ Γκασόλ, Ρούμπιο κάνουν εξαιρετικό τουρνουά, ενώ αποκάλυψη είναι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που μετρά 10.4 πόντους και 5.4 ριμπάουντ ανά ματς.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X