Ισπανία  - Αυστραλία: Όλα για τον τελικό του Mundobasket!

Ισπανία – Αυστραλία: Όλα για τον τελικό του Mundobasket!

Eναρξη: 11.00, 13/9/2019
Γήπεδο: Beijing, Wukesong Sport Arena

Ισπανοί και Αυστραλοί εντυπωσιάζουν, κάνουν σπουδαίο τουρνουά και ονειρεύονται ακόμα και χρυσό μετάλλιο! Ρούμπιο vs Mιλς για τον τελικό!

Ισπανία φουλ για τελικό!
Τρία χρόνια μετά τη νίκη στον μικρό τελικό των Ολυμπιακών, οι Ισπανοί βρίσκουν ξανά απέναντί τους, τους Αυστραλούς! Ο Ρούμπιο κάνει εκπληκτικό τουρνουά, ενώ ο Μαρκ Γκασόλ ξέρει βγάζει την ποιότητά του. Τα αδέλφια Ερνανγκόμεθ και ο Κλαβέρ βάζουν τη σφραγίδα τους. Οι Ιβηρες έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από τους Αυστραλούς σε νοκ-άουτ Παγκοσμίων Κυπέλλων. Η νίκη κόντρα στους Σέρβους στους «16» τους άνοιξε τον δρόμο για την τετράδα, ενώ στην πορεία ξεπέρασε το εμπόδιο της Πολωνίας (90-78). Σούπερ στις ασίστ, είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα, ενώ στην ευστοχία στα δίποντα η τέταρτη καλύτερη.

Ακάθεκτη η Αυστραλία

Εξι στα έξι η Αυστραλία και ονειρεύεται. Παίζει εξαιρετικό μπάσκετ στη διοργάνωση, οι παίκτες του Λεμάνις επιβεβαίωσαν οτι ήταν για μεγάλα πράγματα, ενώ προκρίθηκαν σε ημιτελικό Μουντομπάσκετ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.  Κόντρα στην Τσεχία επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και πήραν εύκολα την πρόκριση. Ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά, Πάτι Μιλς, πήρε ξανά την ομάδα του από το χέρι, έχοντας 24 πόντους (6/9 τρ.), 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Εξαιρετικός οΓκούλνινγκ (4/11 τρ., 14 π.), με την ομάδα να είναι αρκετά πειθαρχημένη. Ιγκλς, Μπέινς, στα κρίσιμα έχουν βγει μπροστά δίνοντας βοήθειες στον εντυπωσιακό Μιλς.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X