Γαλλία - Αργεντινή: Ακόμα πιο κοντά στο... χρυσό!

Γαλλία – Αργεντινή: Ακόμα πιο κοντά στο… χρυσό!

Εναρξη: 15.00, 13/09/2019
Γήπεδο: Beijing, Wukesong Sport Arena

Η Γαλλία διέλυσε τις ΗΠΑ, η Αργεντινή τη Σερβία και οι δυο τους τα δίνουν όλα σε έναν απίθανο ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συναρπαστική Γαλλία, βλέπει κορυφή!
Μια απίθανη Γαλλία υποχρέωσε την Team USA στην πρώτη της ήττα σε επίσημο παιχνίδι από τον αξέχαστο ημιτελικό της Σαϊτάμα με την Ελλάδα ενώ μεσολάβησαν 4.758 μέρες και ρεκόρ 58-0 με NBAers σε επίσημα παιχνίδια! Οι Γάλλοι ήταν καταιγιστικοί, έκαναν την τεράστια έκπληξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αφήνοντας εκτός ημιτελικών την Team USA! Πλέον οι «Bleus» θα αντιμετωπίσουν την Αργεντινή με στόχο τη συμμετοχή στον τελικό της 15ης Μαΐου. Παράλληλα οι ΗΠΑ έμειναν εκτός βάθρου από το 2002, όταν και τερμάτισαν στην 6η θέση στο Μουντομπάσκετ της Ιντιανάπολις ενώ η Γαλλία πανηγύρισε την πρώτη νίκη επί της Team USA έπειτα από 9 ήττες.

Ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν συγκλονιστικός με 21 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ 22 είχε ο Φουρνιέ που βοήθησε πάρα πολύ. Ο Ντε Κολό με 18 πόντους και ο Ντιλίκινα με 11 και μεγάλα καλάθια στο τέλος έκαναν τη διαφορά. «Κόντρα στις ΗΠΑ είχαμε πρόβλημα με τις αλλαγές στην άμυνα που έπαιζαν, αλλά σαν σκυλιά δεν το παρατήσαμε. Στο τέλος μίλησαν το μπασκετικό IQ μαι και η ψυχή μας» τόνισε ο Φουρνιέ!

Με ηγέτη τον Καμπάτσο η Αργεντινή!
Μια συναρπαστική Αργεντινή… παρέσυρε τη Σερβία, νίκησε με 97-87 κι έβαλε «πλώρη» για μετάλλιο! Τρομερό το δίδυμο Σκόλα – Καμπάτσο που διέλυσαν κάθε αμυντικό σύστημα των Σέρβων. Η Αργεντινή είχε καλύτερο ποσοστό στα σουτ, ειδικά στα τρίποντα (44%) και σκόραρε 27 πόντους από τα 16 λάθη των Σέρβων. Άξιοι συμπαραστάτες οι Ντεκ (13π., 8ρ.), Γκαρίνο (15π., 3/5τρ.) και Βιλντόζα (11π., 3/5τρ.).

«Vamos vamos Argentina, vamos vamos a ganar» και τα βλέμματα στον Φακούντο Καμπάτσο τον παίκτη – σύμβολο της Αργεντινής, που αποδεικνύει πως το μπάσκετ στη χώρα δεν τελείωσε με την αποχώρηση του Μανού Τζινόμπιλι. Κόντρα στη Σερβία έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης μετά από τον Τόνι Κούκοτς που σημειώνει +15 πόντους, +10 ασίστ, +5 ριμπάουντ και +3 κλεψίματα σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X