EuroLeague Playoffs: Let the games begin! (Poll)

EuroLeague Playoffs: Let the games begin! (Poll)

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε, τα Play in μας κράτησαν το ενδιαφέρον και οι οκτώ ομάδες είναι έτοιμες για τα Playoffs. Ρεάλ Μαδρίτης, Παναθηναϊκός, Μονακό, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπασκόνια είναι έτοιμες για συναρπαστικές μονομαχίες, είναι έτοιμες να αρπάξουν την ευκαιρία και να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού του Final 4  στο Βερολίνο. Πάμε να δούμε τα ζευγάρια.

Build A Bet* σε όλους τους αγώνες της EuroLeague!

Ρεάλ Μαδρίτης (1η) – Μπασκόνια (8η)

 Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ένα απίθανο ξεκίνημα, πέτυχε δέκα διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση, πήρε με το… καλημέρα την πρωτιά και δεν την έχασε ποτέ. Ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με ρεκόρ 27-7 και είχε την καλύτερη συγκομιδή στα εκτός έδρας παιχνίδια με 14 νίκες. Με μέσο όρο πόντων 88.2, 36,8 ριμπάουντ και 20.5 ασίστ, η «Βασίλισσα» σκόρπισε… τρόμο. Θα καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης;

Η Μπασκόνια μετά την κάκιστη εμφάνιση στη Σερβία κόντρα στη Μακάμπι και την αποτυχία της να βρεθεί στην 7η θέση, έβγαλε αντίδραση και υπερκέρασε το εμπόδιο της Βίρτους. Αυτή η νίκη της χάρισε την 8η θέση, αλλά την έστειλε πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βάσκοι μετά το εξαιρετικό τους ξεκίνησαν έχασαν έδαφος και βρέθηκαν να δίνουν μάχη για μια θέση στη δεκάδα (18-16). O Xάουαρντ είναι το πρώτο βιολί της ομάδας, ενώ και η παρουσία του Μονέκε βοήθησε την ομάδα να μπει στη δεκάδα (έχασε δυο σερί ματς λόγω τραυματισμού). Κόντρα στη Ρεάλ μετρά μια νίκη στη Μαδρίτη και μια ήττα εντός έδρας.

Πότε παίζουν;

  • 23/4 Ρεάλ – Μπασκόνια (22.00)
  • 25/4  Ρεάλ – Μπασκόνια (22.00)
  • 01/05 Μπασκόνια – Ρεάλ (20.30)
  • 03/05 Μπασκόνια – Ρεάλ (20.30) αν χρειαστεί

Κάθε καλάθι των αγώνων της EuroLeague παίζει σε ζωντανή μετάδοση*

Παναθηναϊκός (2ος) – Μακάμπι Τελ Αβίβ (7η)

Από την 17η θέση στην περσινή σεζόν ο Παναθηναϊκός κατάφερε να εκτοξευθεί στη 2η και να επιστρέψει στα Playoffs έπειτα από πέντε χρόνια. Η έλευση του Αταμάν, αλλά και το εξαιρετικό ρόστερ βοήθησαν τους «Πράσινους» να κάνουν τεράστια βήματα και να ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια με ρεκόρ (23-11). Μετά τις Φενέρ, Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός είχε την καλύτερη έδρα, μετρώντας 14 νίκες. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με 15.4 πόντους μέσο όρο. Φέτος, στα δυο ματς με τους Ισραηλινούς μετρά ισάριθμες ήττες.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναγκάστηκε να… ξενιτευτεί λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα. Έτσι, φιλοξενείται στη Σερβία, μπροστά σε άδειες εξέδρες. Το γεγονός αυτό δεν την επηρέασε τόσο, αφού ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με 13 νίκες (13-4 εντός), ενώ στο κρίσιμο ραντεβού για τα Play – In διέλυσε την Μπασκόνια. Είχε την καλύτερη επίθεση με μέσο όρο 88.5 πόντους, ενώ ήταν δεύτερη στα ριμπάουντ με 36.1 μέσο όρο.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα στη EuroLeague!

Πότε παίζουν;

  • 23/4 Παναθηναϊκός – Μακάμπι (20.30)
  • 25/4  Παναθηναϊκός – Μακάμπι (20.30)
  • 30/04 Μακάμπι – Παναθηναϊκός (20.00)
  • 03/05 Μακάμπι – Παναθηναϊκός (20.45) αν χρειαστεί

Μονακό (3η) – Φενέρμπαχτσε (6η)

Η Μονακό ολοκλήρωσε με τον ιδανικό τρόπο την κανονική διάρκεια, εξασφάλισε την 3η θέση και παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας. Στόχος της να βρεθεί στο Final 4 για δεύτερη διαδοχική χρονιά, με το βλέμμα φυσικά στην κούπα. Εχει ποιοτικό ρόστερ, με τον δεύτερο σκόρερ της διοργάνωσης, τον Μάικ Τζέιμς (18.7 πόντους μέσο όρο) να είναι και ο κορυφαίος παίκτης στην κανονική διάρκεια. Αθλητική ομάδα, με αρκετές λύσεις, αφού εκτός από τον Τζέιμς, οι Οκόμπο, Ντιαλό, Λόιντ ολοκλήρωσαν με διψήφιο μέσο όρο πόντων. Φέτος, μετρά μια νίκη εντός και μια ήττα στην Τουρκία.

Η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να κάνει έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, να καλύψει το χαμένο έδαφος και να παλεύει μέχρι τέλους ακόμα και για την τετράδα. Η έλευση του Γιασικεβίτσιους έδωσε ώθηση στην ομάδα, η οποία εκμεταλλεύθηκε την έδρα και με ρεκόρ (15-2) κατάφερε να καλύψει τις αδυναμίες μακριά από την Πόλη. Στηρίζεται επιθετικά στον Χάγιες – Ντέιβις και το απρόβλεπτο παιχνίδι της προκαλεί «πονοκεφάλους».

Πότε παίζουν;

  • 24/4 Μονακό – Φενέρμπαχτσε (20.00)
  • 26/4  Μονακό – Φενέρμπαχτσε (20.00)
  • 01/05 Φενέρμπαχτσε – Μονακό (20.45)
  • 03/05 Φενέρμπαχτσε – Μονακό (20.45) αν χρειαστεί

Μπαρτσελόνα (4η) – Ολυμπιακός (5ος)

Μπήκε στη διοργάνωση ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague έχοντας ένα από τα ακριβότερα ρόστερ στη διοργάνωση. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Ρεάλ, εκτός έδρας παρουσίασε αρκετές αδυναμίες (7-10), κι εκτός από ξεσπάσματα δεν ήταν σε θέση να παρουσιάσει ελκυστικό μπάσκετ. Στηρίζεται στις μονάδες της, αλλά και στην εξαιρετική έδρα, όπου μέτρησε ρεκόρ (15-2). Στα δυο φετινά ματς με τον Ολυμπιακό μετρά ισάριθμες νίκες.

O Ολυμπιακός «πληγώθηκε» αρκετά από τους τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν, υπέπεσε σε ήττες… εκτός προγράμματος με αποτέλεσμα να κυνηγά με το «καλημέρα» την τετράδα. Οι προσθήκες νέων παικτών και η σωστή διαχείριση έφεραν νίκες, αλλά και καλό μπάσκετ, με τους Πειραιώτες να βελτιώνουν το εντός έδρας ρεκόρ τους (13-4) ενώ το σερί 6-0 που είχε από τον Φεβρουάριο μέχρι τα μέσα Μαρτίου τον βοήθησε να εξασφαλίσει θέση στα Playoffs. H ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε την καλύτερη άμυνα στην κανονική διάρκεια, σύμμαχος στον δρόμο για τον μεγάλο στόχο που είναι ακόμα μια παρουσία στο Final 4.

Πότε παίζουν;

  • 24/4 Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 22.00)
  • 26/4  Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός (22.00)
  • 30/04 Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (21.30)
  • 02/05 Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (19.45) αν χρειαστεί

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X