EuroLeague: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Play-In! (Poll)

EuroLeague: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Play-In! (Poll)

Το Play-In Tournament υιοθετήθηκε από τη EuroLeague για τις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-10 κάνοντας τη φετινή διοργάνωση ακόμα πιο ελκυστική.

Build A Bet* στους αγώνες της EuroLeague!

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος της EuroLeague έχει αποκτήσει ένα έξτρα ενδιαφέρον και μια νέα διάσταση που θα επισφραγίζει πλέον τη δράση, το δράμα και την «επιβίωση» των τελευταίων «επιβατών» για το τρένο των Playoffs της διοργάνωσης.

H κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε, όμως τα Playoffs μπορούν να περιμένουν, μιας και δυο θέσεις αναζητούν κάτοχο. Ρεάλ Μαδρίτης, Παναθηναϊκός, Μονακό και Μπαρτσελόνα πήραν το πλεονέκτημα έδρας, Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε συμπλήρωσαν την εξάδα και οι Μακάμπι, Τελ Αβίβ, Μπασκόνια, Εφές Ανατολού και Βίρτους Μπολόνια, θα δώσουν τη δική τους μάχη για παρουσία στις οκτώ καλύτερες ομάδες της φετινής EuroLeague. Το Play-In Tournament μπήκε από φέτος στη ζωή μας, κάνοντας τη διοργάνωση συναρπαστικότερη.

Τι είναι το Play-In Tournament;

Οι έξι πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου προκρίθηκαν απευθείας στα Playoffs. Η 7η και η 8η ομάδα της κανονικής περιόδου θα βρεθούν αντιμέτωπες σε μονό παιχνίδι. Ειδικότερα, ο 7ος (Μακάμπι Τελ Αβίβ) υποδέχεται τον 8ο (Μπασκόνια) σε νοκ-άουτ ματς, με τον νικητή να παίρνει οριστικά την 7η θέση και να διασταυρώνεται στα Playoffs με τον 2ο της βαθμολογικής κατάταξης, τον Παναθηναϊκό. Ο ηττημένος του ζευγαριού Μακάμπι – Μπασκόνια θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία κατά την οποία θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή της άλλης νοκ-άουτ αναμέτρησης ανάμεσα στον γηπεδούχο 9ο (Εφές Ανατολού) και τον φιλοξενούμενο 10ο (Βίρτους Μπολόνια). Ο ηττημένος του Εφές – Βίρτους, αποχαιρετά τη διοργάνωση, ενώ ο νικητής φιλοξενείται στο τελευταίο νοκ-άουτ της διαδικασίας από τον ηττημένο του 7-8, με φόντο το τελευταίο εισιτήριο των Playoffs που θα τον στείλει πάνω στην πρωτοπόρο της γενικότερης κατάταξης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάθε καλάθι της EuroLeague παίζει σε Ζωντανή Μετάδοση* στην bwin

Το νέο format της EuroLeague θα κάνει το ντεμπούτο του την Τρίτη 16 Απριλίου, όταν και θα αναμετρηθούν τα δυο ζευγάρια. Ο νικητής του Μακάμπι – Μπασκόνια θα έχει κάποιες ημέρες ξεκούρασης, ενώ ο άλλος νικητής του Εφές – Βίρτους θα παίξει τον τελικό της 8ης θέσης την Παρασκευή 19 Απριλίου. Θυμίζουμε, πως σειρά παίρνουν τα Playoffs τα οποία θα διεξαχθούν στο διάστημα, 23 Απριλίου – 8 Μαΐου και οι τέσσερις νικητές των ζευγαριών θα βρεθούν στο Final 4 στο Βερολίνο (24-26 Μαΐου).

7η -8η Θέση

Τρίτη 16 ΑπριλίουBelgrade ArenaΜακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια
8η – 9η Θέση
Τρίτη 16 ΑπριλίουSinan Erdem Sports HallΕφές Ανατολού – Βίρτους Μπολόνια
Τελικός για την 8η θέση των Playoffs

Παρασκευή 19 ΑπριλίουΈδρα του ηττημένου του ζευγαριού 7η – 8η ΘέσηΗττημένος (7ης-8ης θέσης) – Νικητής (9ης-10ης θέσης)

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X