ΗΠΑ - Γαλλία: Στον δρόμο για την κορυφή του κόσμου!

ΗΠΑ – Γαλλία: Στον δρόμο για την κορυφή του κόσμου!

Εναρξη: 14:00, 11/09/2019
Γήπεδο: Dongguan, Dongguan Basketball Center

Μετά τη… λαχτάρα με την Τουρκία, η Team USA δείχνει το σοβαρό της πρόσωπο και παίρνει αυτό που θέλει. Θα κάνει την υπέρβαση η Γαλλία;

Αήττητη στον δρόμο για το… χρυσό η Team USA!

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στα ημιτελικά. Το αήττητο στο Παγκόσμιο Κύπελλο κράτησαν οι ΗΠΑ, που νίκησαν (89-73) την Βραζιλία, ανεβάζοντας «στροφές» στο δεύτερο μέρος.Οταν οι παίκτες του Πόποβιτς πήραν μπρος έσβησαν κάθε ενδιαφέρον στο ματς, έφτασαν σε διψήφια διαφορά και εν τέλει να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη, την πέμπτη τους σερί. Οι Αμερικάνοι προκρίθηκαν στους Ολυμπιακού Αγώνες, όμως ο μοναδικός τους στόχος είναι η κατάκτηση του χρυσου μεταλλίου. Οπως αναμενόταν και πριν από την έναρξη του τουρνουά, ο γκαρντ των Σέλτικς, Κέμπα Ουόκερ, κάνει τα πάντα στην επίθεση των Αμερικανών με 14,6 πόντους και 6 ασίστ κατά μέσο όρο. Κοντά στο καλάθι καθοριστικό ρόλο παίζει η παρουσία του σέντερ Τέρνερ, ο οποίος στο τελευταίο ματς πέτυχε 16 πόντους!

Για την υπέρβαση η Γαλλία
Κόντρα στη Λιθουανία «έπαιξε» με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε, ωστόσο η εικόνα της απέναντι στην Αυστραλία ήταν κακή και το… πλήρωσε. Ηττα με 100-98, απώλεια της 1ης θέσης και πλέον πρέπει να κάνει υπέρβαση κόντρα στην Αμερική αν θέλει να παραμείνει στον δρόμο των μεταλλίων. Οι «τρικολόρ» είχαν για ακόμη ένα ματς εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (30/48 δίποντα και 7/17 τρίποντα), αλλά τους… πρόδωσαν τα ριμπάουντ. Φουρνιέ (20, 8 π.) και Ντε Κολό (16,8 π.) κάνουν τη διαφορά στο επιθετικό σκέλος, ωστόσο αν δεν βρουν βοήθειες δύσκολα θα γίνει η υπέρβαση.

ΗΠΑ – Γαλλία, η παράδοση στο Mundobasket

17/05/1963 HΠΑ – Γαλλία 81-61
28/10/1954 Γαλλία – ΗΠΑ 49-70
2/11/1950 ΗΠΑ – Γαλλία 48-33

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X