ΗΠΑ - Ελλάδα: Με Αντετοκούνμπο για την υπέρβαση!

ΗΠΑ – Ελλάδα: Με Αντετοκούνμπο για την υπέρβαση!

Εναρξη: 15:30, 07/09/2019
Γήπεδο: Shenzhen, Shenzhen Bay Sports Center

Η Ελλάδα βρήκε τη νίκη πρόκρισης κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και κόντρα στις ΗΠΑ είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα και τα προημιτελικά!

Ελλάδα για την υπέρβαση!
Η Ελλάδα μπορεί να μην εντυπωσίασε στον τελικό της με τη Νέα Ζηλανδία, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε και προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νίκη με 103-97 και με δυο επιτυχίες βρέθηκε στον όμιλο με ΗΠΑ, Τσεχία! Ωστόσο, οι ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά θα εκτοξευθούν αν έρθει η νίκη κόντρα στους Αμερικάνους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε στο βαθμό που έπρεπε στην επίθεση της Ελλάδας και δεν είχε αντίπαλο. Η εθνική ομάδα βρήκε 12 εύστοχα τρίποντα κι οι παίκτες της έδωσαν 26 ασίστ. Ο σταρ των Μπακς πέτυχε 24 πόεντους, ρεκόρ καριέρας στην Εθνική από τον Παπαπέτρου με 16 πόντους. «. Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν, οι ΗΠΑ είναι μεγάλη ομάδα αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Η Τσεχία είναι επίσης καλή ομάδα, κέρδισε την Τουρκία και θα έρθει με καλή ψυχολογία. Εμείς ανυπομονούμε για ένα διαφορετικό τουρνουά πλέον και θα προσπαθήσουμε για δύο νίκες» τόνισε ο Νικ Καλάθης κι έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης για τη 2η φάση του τουρνουά.

Ξανά… 100αρα η Ελλάδα
Η Ελλάδα πέτυχε 103 πόντους κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και τα κατάφερε για πρώτη φορά σε Μουντομπάσκετ μετά τον ημιτελικό του 2006 στην Ιαπωνία κόντρα στις ΗΠΑ (101-95).
Είχαν μεσολαβήσει 13 ματς, ένα το 2006 και δη ο τελικός με την Ισπανία, έξι το 2010 στην Τουρκία και άλλα έξι το 2014 στην Ισπανία. Καλύτερη επιθετική επίδοση σε αυτά τα παιχνίδια ήταν οι 97 πόντοι απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού το 2010 .

Με το βλέμμα στον Αντετοκούνμπο οι ΗΠΑ!
Οι Αμερικάνοι γλίτωσαν… απίθανο κάζο στη 2η αγωνιστική με την Τουρκία και κόντρα στους Ιάπωνες δεν είχαν όρεξη γι αστεία. Οι παίκτες του Πόποβιτς διέλυσαν την Ιαπωνία με 98-45, έκαναν το 3 στα 3 και βρέθηκαν με ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Κέμπα Ουόκερ ήταν εντυπωσιακός, όμως το μυαλό του Πόποβιτς είναι στον Αντετοκούνμπο «Όσον αφορά τους καλούς παίκτες, ο Γιάννης είναι πολύ ξεχωριστός. Αλλά όταν παίζουν για τη χώρα τους, μας αρέσει να λέμε πως οι ΝΒΑers γίνονται σούπερ ήρωες! Έρχονται κοντά και μέσω της σχέσης τους και της αντίληψής τους για το παιχνίδι, φτιάχνεται μια ομάδα που ο ένας ερωτεύεται τον άλλον, απολαμβάνουν να παίζουν μαζί».

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X