ΝΒΑ Μεταγραφές 2019-20: Κορυφαίοι free agents!

ΝΒΑ Μεταγραφές 2019-20: Κορυφαίοι free agents!

Η free agency του 2019 προκάλεσε φρενίτιδα στον μπασκετικό πλανήτη, ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις εξαιρετικών Free agents!

Μετά τον αρχικό… χαμό στο ΝΒΑ η κατάσταση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει ηρεμήσει και οι ομάδες κοιτούν με μεγαλύτερη… συγκέντρωση τον προγραμματισμό τους. Ποιοι είναι οι κορυφαίοι free agents τη δεδομένη στιγμή στο ΝΒΑ;

Τζαμάλ Κρόφορντ
Εφτασε τα 39, αλλά αρνείται πεισματικά να σταματήσει το μπάσκετ. Ο Κρόφορντ έχει τεράστια εμπειρία, ενώ φέτος, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με 50 πόντους, με τέσσερις διαφορετικές ομάδες. Στην προηγούμενη ομάδα του υπέγραψε το κατώτερο συμβόλαιο που είναι όσο και των υπολοίπων περίπου 2.4 εκατομμύρια δολάρια.

Καρμέλο Άντονι
Ηταν All Star παίκτης, αλλά τα τελευταία χρόνια οι μετοχές του κατρακυλούν και καμία επιλογή του δεν τον έχει βγάλει από το αδιέξοδο. Τελευταία ομάδα με την οποία έκανε συμβόλαιο ήταν οι Ρόκετς, που δεν έκαναν υπομονή να τον κρατήσουν ούτε μέχρι το τέλος της σεζόν και τον έδωσαν στις 22 Ιανουαρίου στους Μπουλς, από τους οποίους αποχώρησε. Το τελευταίο συμβόλαιο που βρήκε ήταν το μίνιμουμ για τους βετεράνους (2.4 εκατομμύρια δολάρια). Περιμένει μια ευκαιρία από το ΝΒΑ. Θα τη βρει;

Τζεϊ Αρ Σμιθ
Ενα μεγάλο στους τελικούς αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για την επιστροφή στις μεγάλες ομάδες; Πάντως, από τότε η πορεία του στο Κλίβελαντ ήταν πτωτική. Από τον Νοέμβριο κι έπειτα αναζητά τον ιδανικότερο σταθμό για την καριέρα του, είναι εντυπωσιακός σουτέρ, αλλά δύσκολα, πολύ δύσκολα θα βρει όμως συμβόλαιο 15 εκατ. δολαρίων.

Κένεθ Φαρίντ
Ποιοτικός παίκτης που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Ο Κένεθ Φαρίντ μετακόμισε τον Ιανουάριο στους Ρόκετς, για να καλύψει το κενό του Καπέλα και τα πήγε περίφημα. Μάλιστα, σε 25 παιχνίδια που έπαιξε είχε 12.9 πόντους και 8.2 ριμπάουντ. Είναι ελεύθερος στην αγορά και ψάχνει τον επόμενο προορισμό του. Στους Ρόκετς πήρε κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X